PR CUAET
-
Чи маєте Ви інформацію, який шанс , якщо в мене близько 500?
-
Написать емейл, они отвечают в течении нескольких дней
-
По місцю реєстрації. Довідки не давали, анульовують в системі.
-
Я вас не зовсім зрозумів, але якщо ви тільки продовжили паспорт і не мали попереднього, то можете і другий новий зробити
-
Написала, но пока нет ответа ) Но другого выхода нет пока😅
-
Ну дивіться в мене 480+, це ніби близько 500, але ні, тому поки без шансів(
-
Good evening. I want to make a visitor visa for my parents from Ukraine. Who can help with this? Thank you
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, подалася на федеральний етап, паспорт був діючий на момент подачі ще два роки, зараз відповідно ще дійсний на півтора роки. Зараз зробила другий паспорт, тобто на руках два діючих. Чи потрібно надавати цю інформацію в IRCC?
-
Do you need paid help with it or just want to ask some questions?
-
I need somebody help my parents
-
А як швидко вам анулювали в системі? І ще питанн чи можна писати у зв’язку з втратою як він в мене на руках
-
В мене документи сьогодні прийняли, але сказали привезти прострочений паспорт по можливості для анулювання якнайскоріше
-
Это группа не была создана, чтобы люди сами шли и подавались. А исключительно как помощь, и тем кто ждет и те кто на этапе сбора документов. Как и где взять какие документы.
-
Я тільки сьогодні подала документи. Він мені пояснював дуже туманно що робити, типу писати заяву чи привезти паспорт
-
А новый получили? Или Вы заказали доставку и Вам не могут прислать новый потому что не аннулирован старый?
-
Дякую за відповідь).
-
Я вже оформила новий і за своєю глупістю не взяла з собою. Бо він ще в 2017му простоочився, взяла тільки той який зараз дійсний
-
Я спросила совета у людей которые были в подобной ситуации. Это Вы берете на себя риски быть неправильно понятой когда лезете с нравоучениями. Это группа, как я понимаю не была создана для рекламы консультантов… или я ошибаюсь? С кем и как мне подаваться и насколько спокойной мне быть я разберусь без Ваших советов
-
Так сдайте его там где будете оформлять новый
-
Не знаю. Позвоните.думаю начнут просто когда будет готов Вам новый не выдадут на руки.
12 Jan 2024, 17:45
164965/430433
2 minutes ago