PR CUAET
-
Я знаю що замовила 3й, буду старий до них тепер везти щоб анулювати. В мене просто питання чи будуть починати опрацьовувати мою заявку до того як привезу чи ні
-
В вебформу добавте ваш паспорт і надішліть їм
-
Это получается 3й(1-просроченный,2-на руках действующий и на 3-Вы подали документы )тогда лучше точно позвонить и узнать.
-
А никто не хочет барышню в бан отправить?
-
Тошно тебе, рыбуль?)) Смотри не захлебнись
-
Ва ми до сімейного лікара, встановити діагноз а далі запитувати про дісабіліті. Може до року зайняти. Якщо дитина то ймовірно що до педіатра.
-
Доброго дня. В мене в дитини інвалідність , встановлена в Україні. Тут толком не зрозуміла що робити. Якщо ми ще не маєм ПР, то все одно можна податися? Хотіла заповнити онлайн форму, то там є пункт що сітізеншіп або пр має бути. Навіть заходила в FSCD, то на несепшені те саме сказали.
-
Also for someone to actually do it for them they need to sign representative form
-
Well. Here people tend to either ask questions, or ask professionals to do it for money
-
Все. Закінчимо срач.
-
Дуже дякую, тобто навіть якщо він не новий, а додатковий все одно треба додати?
-
🤷🏻♀️кроме них никто не знает
-
Доброго вечора.Подав заяву на продовження Ворк Перміт в березні і хочу додати пояснювального листа.Підкажіть будь ласка як додати до моєї заяви цей файл. Дякую
-
Ну власне пан що приймав документи нормально пояснити нічого не міг
-
I will for for a professional who will help them
-
Едмонтон
-
Какое консульство?
-
Personally I can recommend @OstapBosak
-
Питання: а якщо ти навчався і працював паралельно в Україні, то це рахується при подачі на ЕЕ?
-
Всім привіт, одне таке цікаве питання. Як розуміти 16 травня? Якщо сьогодні тільки 9?)
12 Jan 2024, 17:45
164987/433085
9 minutes ago