PR CUAET
-
Дякую, точно! вже про це як раз читаю. Тоді мабуть як варіант зараз податись на переоформлення візи в США і через місяць сдавати паспорт. Ну і квест 😬😬😬
-
Випадково не 3 паспорт замовили? Якщо в системі буде більше 1 паспорту, заявка може «зависнути».
-
Таке враження що наплив ботів - тексти повідомлень як під копірку з одними й тими запитаннями. Це якійсь новий тренд? Дивуюсь витримки тих хто не жаліє свого часу як попуга повторювати одне й те саме
-
Є люди, що їдуть 20 травня з Калгарі до Едмонтону?
-
Відправила заяву на анулювання старого. Паспорт йдемо робити в кінці травня.
-
Програма закрита з 30 квітня і до січня 2027
-
Паспорти пересилати зараз можна. Є обмеження по іншим документам. Пересилали місяць тому і декларували. Все ОК
-
Допоможіть знайти чат бот зі сповіщеннями слотів🫶🏻будь ласка
-
Питания: створила аккаунт, залінкувала зі своєю аплікацією, на компʼютері все відображалось. Але зараз заходжу з телефону, аккаунт є, але аплікацію не видно. Чи була у когось така проблема? Зараз перевірити на компʼютері не маю змоги.
-
Та, як виявилось) але я про це дізнався, коли вони прислали мені повідомлення з консульства більше ніж через місяць після подачі заявки. Одразу звернувся в поліцію і відправив в консульство police record. І тільки сьогодні (знову більше ніж через місяць) від консульства прийшов імейл що той номер police Record їм не подобається)))
-
Мені теж пересилали і декларували місяць тому, але після цього, 23го квітня заборонили пересилати паспорти (і приватним особам і консульствам...). Це був "приємний" додаток до мобілізаційного закону.
-
t.me/prcuaet/161506
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/self-employed.html
-
Спасибо! Я как чувствовала что если поймал слот рано расслабляться! Вот и выяснилось что перый уже не действующий паспорт может быть проблемой 🤯 Этот чат «кладезь знаний « ♥️
-
Підкажіть будь ласка чи є якийсь перелік хвороб, через які можна напевно отримати medical inadmissible при оформленні ПР (головного апліканта чи депенданта). #OstapBosak
-
Теж цікаво. Мені радили через кризову форму, але не знаю чи вона ще працює... Може хтось підкаже ?
-
А сам паспорт реально втрачено?
-
А у вас є LMIA? Бо просто джоб оффер без LMIA не зарахується і не дасть вам додаткових балів в ЕЕ, бо куает не є достатньою причиною виключення необхідності лміа
-
ПР не гарантія отримання тур візи, але краще з ним, ніж без нього. Читала люди бачили на чиїйсь анкеті великими буквами позначку PR holder. Від цього явно не гірше. Хоч маю знайомих, які отримали візи на куает ворк перміті через рік після приїзду в канаду. Хз, не вгадаєш
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста нужно ли делать перевод индиффикационного кода на ПР ? Заранее большое спасибо.
12 Jan 2024, 17:45
165019/438507
3 minutes ago