PR CUAET
-
Програма закрита з 30 квітня і до січня 2027
-
Питания: створила аккаунт, залінкувала зі своєю аплікацією, на компʼютері все відображалось. Але зараз заходжу з телефону, аккаунт є, але аплікацію не видно. Чи була у когось така проблема? Зараз перевірити на компʼютері не маю змоги.
-
Та, як виявилось) але я про це дізнався, коли вони прислали мені повідомлення з консульства більше ніж через місяць після подачі заявки. Одразу звернувся в поліцію і відправив в консульство police record. І тільки сьогодні (знову більше ніж через місяць) від консульства прийшов імейл що той номер police Record їм не подобається)))
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/self-employed.html
-
Підкажіть будь ласка чи є якийсь перелік хвороб, через які можна напевно отримати medical inadmissible при оформленні ПР (головного апліканта чи депенданта). #OstapBosak
-
А у вас є LMIA? Бо просто джоб оффер без LMIA не зарахується і не дасть вам додаткових балів в ЕЕ, бо куает не є достатньою причиною виключення необхідності лміа
-
ПР не гарантія отримання тур візи, але краще з ним, ніж без нього. Читала люди бачили на чиїйсь анкеті великими буквами позначку PR holder. Від цього явно не гірше. Хоч маю знайомих, які отримали візи на куает ворк перміті через рік після приїзду в канаду. Хз, не вгадаєш
-
Справа в тому, що коли ми платимо гроші і букаємося на інтервʼю ми можемо бути на стадії temporary resident, але коли дочекавшись дати, можна мати вже ПР до того часу. Все вирішує виключно інтервʼю, тож не бачу сенсу чекати на ПР перед тим як подаватися на візу.
-
А почему не подаваться, если вы подходите требованиям и работодатель не против заполнить форму и дать письмо? Сейчас особо нет вариантов в Онтарио, если у вас нет френча, вам за 30/40 или вы не в медицине и других профессиях, необходимых провинции. Создайте профиль и висите себе. Анкета год действительна. Учитывая то, что general draw был недавно, а он редко бывает, то не думаю, что в ближайшие месяцы снова будет выборка. Но кто их знает, может и выстрелить.. А вообще, еще не обработали general draw за 19 января. Думаю, к концу месяца очередь подойдет. Пока подались, ждем..
-
Та, в мене його немає) і чесно, не памʼятаю коли останній раз бачив, він давно заекспайрився, це не біометричний навіть)