PR CUAET
-
Справа в тому, що коли ми платимо гроші і букаємося на інтервʼю ми можемо бути на стадії temporary resident, але коли дочекавшись дати, можна мати вже ПР до того часу. Все вирішує виключно інтервʼю, тож не бачу сенсу чекати на ПР перед тим як подаватися на візу.
-
А почему не подаваться, если вы подходите требованиям и работодатель не против заполнить форму и дать письмо? Сейчас особо нет вариантов в Онтарио, если у вас нет френча, вам за 30/40 или вы не в медицине и других профессиях, необходимых провинции. Создайте профиль и висите себе. Анкета год действительна. Учитывая то, что general draw был недавно, а он редко бывает, то не думаю, что в ближайшие месяцы снова будет выборка. Но кто их знает, может и выстрелить.. А вообще, еще не обработали general draw за 19 января. Думаю, к концу месяца очередь подойдет. Пока подались, ждем..
-
Та, в мене його немає) і чесно, не памʼятаю коли останній раз бачив, він давно заекспайрився, це не біометричний навіть)
-
Ви вже були у Канаді та отримували воркперміт? Чи це такий перший приліт ви плануєте? Нема у Канади вимоги дві візи 6 місяців, але прилітати у останній день дїї візи я би не стала. Бо офіцер може не пустити в Канаду і з довгою візою , коли на його погляд людина підозріла. А прилетіти перший раз у Канаду в останній день візи - не дуже нормально виглядає. Якщо у вас для цього є реалістична історія, наприклад, у вас в Канаді вже є сім'я , яка вас чекає, ви можете показати копія їх пермітів і що вони орендують житло, а у вас були поважні причини , які не давали вам змогу до цього к ним прилетіти ... А ще у авіакомпаній може щось перемкнути з вашим одним днем на візу і вони вас не пустять у літак - це треба дзвонить і це питати. Так що якось ризиковано. Хоча випадки такі були, писали, але це були діти з візою в 3 дні до кінця, но вони були з батьками, у яких віза довга.
-
Дякую що поділились, дуже корисна інформація) Я теж відправила у кінці січня на себе і чоловіка (теж іноземець), і досі жодної звістки. А те, що вашому чоловіку не хотіли довідку робити це взагалі абсурд якийсь 😒 Рада за вас, що все ж таки ви їх дочекалися)
-
Я не знаю чи вам допоможе мій випадок бо я робив паспорт в дп документ а не в консульстві. Але коли я прийшов робити другий загран, мені сказали що в мене такий вже є. Я згадав шо колись давно в мене був не біометричний паспорт який вже заекспайрився, втім оскільки він досі посвідчення мою особу то він вважається дійсним. А я взагалі хз де він. Я написав заяву на втрату паспорта (його дані були в системі). І мені зробили другий (фактично третій) А потім через пів року я знайшов свій старий десь в речах.
-
Вітаю, оформлюю для себе і сина (12р.) візу до Канади, заповнюю аплікацію, є довідки з роботи+(про з/п), довідка зі школи, свідоцтво про народження. - перекладаю все на англ.мову, а щось треба завіряти нотаріально ? Чи достатньо печаток перекладача? Дякую