PR CUAET
-
У вас нема лміа, тому і відповідаєте ні. Немає у вас джоб оферу в контексті експрес ентрі
-
Так один рік
-
Там вказується кількість років навчання. То мається на увазі загалом чи тільки при отриманні найвищого Ступеня?
-
І ще виникло питання стосовно job offer та lmia. У чоловіка job offer непідтверджений lmia. Він на open work permit. Was a positive lmia issued for the curren work permit? Що обирати: - no (is exempt from lmia to a federal-provincional agreement) - no (is exempt to an international agreement) ??? Дякую заздалегідь
-
Там ступінь вказується
-
Тобто вказувати 1 рік освіти?
-
Тільки найвиший
-
Дякую за відповідь. Евалюація є. Чи треба вказувати усі роки освіти (5) чи тільки 1 рік спеціаліста, бо евалюацію робили тільки найвищого ступеня
-
Ні, перевіряйте. Евалювація освіти є? Гроші вірно вказуєте відповідно до кількості людей? Якщо років більше 40, то англ має бути немінімальна
-
Добрий вечір! Намагаємось заповнити аплікацію експрес ентрі. Усе начебто заповнюємо вірно, але у кінці видає, що not eligible. Можливо, є якісь чисто технічні помилки і хтось вже стикався?
-
При записи на on-line курсы в Украине уровень был Upperintermediate. Где-то год учился и сам занимался. Весной проходил тестирование на курсы английского здесь, получил CLB 8-8-8-7. В июне начал целенаправленно готовиться к CELPIP. Первый тест был в сентябре 8-8-10-11.
-
дотримуйтеся checklist. не потрібно завантажувати зайвих документів.
-
ви можете писати letter of explanation якщо потрібно щось пояснити (наприклад відсутній якійсь документ з певних причин). супроводжувального листа немає в обовʼязковому переліку
-
не всі родичі хочуть показувати свої pay stubs.
-
ми добавляли сплачену страхівку на машину за поточний місяць і сплачену комуналку. тут можна робити експерименти. конкретного переліку документів немає
-
Я записувала тільки три останні. І все пройшло добре. Минулого року записувала також три коли знімала обмеження і так як я тоді ще тут не працювала то писала просто попередні. А цього року при подачі на новий я вказала теперішнє місце роботи і два попередні.
-
Так швидко і до виписки від дантиста дійдемо. Давайте все таки дотримуватися чек листа