PR CUAET
-
Лажа якась. Чесно я не чула таких історій до цього року
-
Так что нельзя два паспорта чтобы было?
-
Если вы имеете ввиду SIN то он не нужен, у них и так есть. Если украинский то им он не нужен вообще
-
Ясно, ещё одна проблема или они у мужчин будут оформлять на новые, пока что не могу понять среди массива информации
-
В нас вже 2 роки розглядають
-
Мені сказали сьогодні обирати що мені важливіше візи, чи новий паспорт 🫠
-
Странно, раньше вроде не было таких проблем, там просто история путешествий и визы
-
В мене схожа ситуація. До кінця ще не розібралась. Ніби сказали можна анулювати той що вже expired і залишити, але вище дівчина описувала свій кейс і їй прийшлось здавати паспорт в консульство
-
Ви вже були у Канаді та отримували воркперміт? Чи це такий перший приліт ви плануєте? Нема у Канади вимоги дві візи 6 місяців, але прилітати у останній день дїї візи я би не стала. Бо офіцер може не пустити в Канаду і з довгою візою , коли на його погляд людина підозріла. А прилетіти перший раз у Канаду в останній день візи - не дуже нормально виглядає. Якщо у вас для цього є реалістична історія, наприклад, у вас в Канаді вже є сім'я , яка вас чекає, ви можете показати копія їх пермітів і що вони орендують житло, а у вас були поважні причини , які не давали вам змогу до цього к ним прилетіти ... А ще у авіакомпаній може щось перемкнути з вашим одним днем на візу і вони вас не пустять у літак - це треба дзвонить і це питати. Так що якось ризиковано. Хоча випадки такі були, писали, але це були діти з візою в 3 дні до кінця, но вони були з батьками, у яких віза довга.
-
Можливо хтось вже переподавався на візу в США після того як була видана віза в Україні, але вона майже закінчилась. Чи звали вас на інтерв’ю і якщо ні наскільки швидко вклеїли нову?
-
Дякую що поділились, дуже корисна інформація) Я теж відправила у кінці січня на себе і чоловіка (теж іноземець), і досі жодної звістки. А те, що вашому чоловіку не хотіли довідку робити це взагалі абсурд якийсь 😒 Рада за вас, що все ж таки ви їх дочекалися)
-
Програма зупинилась ще 3 місяці тому, це не новина. Обробояють перших 10 аплікацій лише. Адвокати радять заглянути в цей чат вже після 23 жовтня 2024, може якось потроху в кінці року підуть AORи
-
Я не знаю чи вам допоможе мій випадок бо я робив паспорт в дп документ а не в консульстві. Але коли я прийшов робити другий загран, мені сказали що в мене такий вже є. Я згадав шо колись давно в мене був не біометричний паспорт який вже заекспайрився, втім оскільки він досі посвідчення мою особу то він вважається дійсним. А я взагалі хз де він. Я написав заяву на втрату паспорта (його дані були в системі). І мені зробили другий (фактично третій) А потім через пів року я знайшов свій старий десь в речах.
-
Вітаю, оформлюю для себе і сина (12р.) візу до Канади, заповнюю аплікацію, є довідки з роботи+(про з/п), довідка зі школи, свідоцтво про народження. - перекладаю все на англ.мову, а щось треба завіряти нотаріально ? Чи достатньо печаток перекладача? Дякую
-
Всім привіт👋🏻Чи отримував вже хтось AOR хто подавав після 6 лютого (aos non express entry) ?Дякую
-
Вчора подався, а сьогодні вже знайшов помилку 😅, коли можна починати дзвонити або писати, щоб замінити файли?
-
Доброго дня, ми робимо довідку в Польші, перекладаємо її для PR, висилаємо вам скан і потім оригінал
-
Доброго ранку! Яка ціна за довідку з Польщі і що для цього потрібно?
-
Дякую. А помічник кухаря? (Aide cuisinier)?
-
Вам же відповіли - всі професії класифікуються На кожну професію є нок Але вам навряд чи треба ця інформація, що конкретно вас цікавить? Чи зможете ви пр отримати з цими професіями?
12 Jan 2024, 17:45
165044/412112
23 minutes ago