PR CUAET
-
Я не знаю чи вам допоможе мій випадок бо я робив паспорт в дп документ а не в консульстві. Але коли я прийшов робити другий загран, мені сказали що в мене такий вже є. Я згадав шо колись давно в мене був не біометричний паспорт який вже заекспайрився, втім оскільки він досі посвідчення мою особу то він вважається дійсним. А я взагалі хз де він. Я написав заяву на втрату паспорта (його дані були в системі). І мені зробили другий (фактично третій) А потім через пів року я знайшов свій старий десь в речах.
-
Вітаю, оформлюю для себе і сина (12р.) візу до Канади, заповнюю аплікацію, є довідки з роботи+(про з/п), довідка зі школи, свідоцтво про народження. - перекладаю все на англ.мову, а щось треба завіряти нотаріально ? Чи достатньо печаток перекладача? Дякую
-
Доброго дня, ми робимо довідку в Польші, перекладаємо її для PR, висилаємо вам скан і потім оригінал
-
Написали вам
-
Доброго дня яка ціна за довідку з Польщі?
-
Дякую!
-
Misto Camp шукає професійних будівельників українського походження для будівництва 🇺🇦 кемпу на Burning Man 2024. 🦺 Подати заявку можна за посиланням: ukrainian.us/page/burning-man Якщо це ваша професійна сфера діяльності та ви хочете стати частиною табору — не зволікайте! Ми чекаємо саме на вас! 🔥 Кемп Misto буде місцем творчості, спілкування та незабутніх пригод. Приєднуйтеся до нашої команди, щоб разом створити неповторний досвід на неймовірно крутому івенті.