PR CUAET
-
Ottawa: Available slots on: 2024-06-07
-
Я особисто додавав форму також, шапку заповнював нормально все що вони просять, а уже в табличці просто ставив N/A
-
Дякую 😊
-
Дякую, бажаю і Вам скорішого отримання
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка хто і скільки часу чекає, чекав в цьому році на номінацію по skilled worker? Подались місяць тому і ще навіть номера не присвоїли.
-
Если паспорт в наличии то его просто дыроколят и все, я была в консульстве в апреле и мне предложили именно такой вариант, но я подавала на второй паспорт и мне первый оставили...а так, сказал, что просто дыроколят чтоб визы были на руках но паспорт сам недействилелен
-
Привіт! А хто давав просто сертифікат з дії?
-
Різні стріми - різні таймінг
-
У мене ЕЕ FSW(category based) AOR був 29 березня, запит на біо прийшов 8 травня У той самий день статус змінився на May 9 - you passed medical exam Але вчора це зникло, і зараз у графі медікал просто пусто👀
-
Доброго дня , тільки що вийшла з консульства Торонто. В 9 ранку там було 8 чоловік половина на продовження паспорта. Інші без слотів на подачу нового паспорта-жива черга, не знаю чи їх приймуть, але із слотами майже нікого не було. Чоловік 1 -забирати паспорт- паспорта видають. Мій слот був на 9.05 . Викликають по прізвищу, або підходиш вона перевіряє тебе , чи є в черзі. Фотоапарат спрацював з третього разу. Руки холодні або мокрі не беруться пальці (грійте руки).Я спитала чи треба фото для дитини 13 років - просила приносити фото дітям бажано велике, а як нема то хоч яке на білому фоні, як на паспорт, бо фотоапарат барахлить. Я заплатила money order за 3 дні до цього в Canada Post, там в них не влазе назва консульства, тому вписали "Consulate General Ukraine, без in Toronto . Українську адресу підтверджувала довідкою переселенця. Канадську адресу - видрукувала вдома виписку з банку , де є моє прізвище і адреса. Щоб залишити старий паспорт дали заяву на місці заповнити. В кінці дали якийсь номер, сказала десь через 2 місяці заберете паспорт. Все зайняло хвилин 10-15. Надіюсь комусь допомогла.
-
Это письмо пришло только до уведомления что с конца мая они увеличивают суммы и не более Все остальное остается прежним
-
я майже впевнений що це все живі люди пишуть...(
-
Хтось може порадити англо/укр/рос мовного імміграційного консультанта, який розбирається у Regular Skilled Worker Program (RSWP)? В ідеалі, щоб консультація була in person, а не онлайн, але це опціонально, основне щоб консультант толковий був.
-
Дякую)
-
Чи можливо апостилювати копію українського закордонного паспорта в консульстві?
-
Чи це означає, що final decision вже було прийняте?
-
Нужно иметь основания для подачи, например LMIA или хотя бы номинацию от провинции
-
Прецедент з копіпастом чужих листів погана ідея. І це ризики і для тих хто дає власні зразки.
-
Наскільки я знаю, апостиль ставиться тільки на оригінал документу. І на паспорт він не ставиться
-
Вже писали тут, можете, але на загальних підставах. t.me/prcuaet/19036/175672
12 Jan 2024, 17:45
165106/429963
4 minutes ago