PR CUAET
-
Я особисто додавав форму також, шапку заповнював нормально все що вони просять, а уже в табличці просто ставив N/A
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка хто і скільки часу чекає, чекав в цьому році на номінацію по skilled worker? Подались місяць тому і ще навіть номера не присвоїли.
-
Если паспорт в наличии то его просто дыроколят и все, я была в консульстве в апреле и мне предложили именно такой вариант, но я подавала на второй паспорт и мне первый оставили...а так, сказал, что просто дыроколят чтоб визы были на руках но паспорт сам недействилелен
-
Різні стріми - різні таймінг
-
Доброго дня , тільки що вийшла з консульства Торонто. В 9 ранку там було 8 чоловік половина на продовження паспорта. Інші без слотів на подачу нового паспорта-жива черга, не знаю чи їх приймуть, але із слотами майже нікого не було. Чоловік 1 -забирати паспорт- паспорта видають. Мій слот був на 9.05 . Викликають по прізвищу, або підходиш вона перевіряє тебе , чи є в черзі. Фотоапарат спрацював з третього разу. Руки холодні або мокрі не беруться пальці (грійте руки).Я спитала чи треба фото для дитини 13 років - просила приносити фото дітям бажано велике, а як нема то хоч яке на білому фоні, як на паспорт, бо фотоапарат барахлить. Я заплатила money order за 3 дні до цього в Canada Post, там в них не влазе назва консульства, тому вписали "Consulate General Ukraine, без in Toronto . Українську адресу підтверджувала довідкою переселенця. Канадську адресу - видрукувала вдома виписку з банку , де є моє прізвище і адреса. Щоб залишити старий паспорт дали заяву на місці заповнити. В кінці дали якийсь номер, сказала десь через 2 місяці заберете паспорт. Все зайняло хвилин 10-15. Надіюсь комусь допомогла.
-
-
Тоді я дуже сумніваюся в успіху таких людей. Ти або витрачаєшь купу часу на самостійний аналіз (а це навіть не тиждень) або платиш гроші спецам. Але якщо людина не здатна жмакнути на кнопку "пошук" або проскроліти на два см вище, то я не розумію як вони збираються самостійно подаватися в надії що вирішать за рахунок інших