Доброго дня , тільки що вийшла з консульства Торонто. В 9 ранку там було 8 чоловік половина на продовження паспорта. Інші без слотів на подачу нового паспорта-жива черга, не знаю чи їх приймуть, але із слотами майже нікого не було. Чоловік 1 -забирати паспорт- паспорта видають. Мій слот був на 9.05 . Викликають по прізвищу, або підходиш вона перевіряє тебе , чи є в черзі. Фотоапарат спрацював з третього разу. Руки холодні або мокрі не беруться пальці (грійте руки).Я спитала чи треба фото для дитини 13 років - просила приносити фото дітям бажано велике, а як нема то хоч яке на білому фоні, як на паспорт, бо фотоапарат барахлить. Я заплатила money order за 3 дні до цього в Canada Post, там в них не влазе назва консульства, тому вписали "Consulate General Ukraine, без in Toronto . Українську адресу підтверджувала довідкою переселенця. Канадську адресу - видрукувала вдома виписку з банку , де є моє прізвище і адреса. Щоб залишити старий паспорт дали заяву на місці заповнити. В кінці дали якийсь номер, сказала десь через 2 місяці заберете паспорт. Все зайняло хвилин 10-15. Надіюсь комусь допомогла.