PR CUAET
-
Коли будут слоты?
-
Щиро вам дякую, це дуже слушна порада❤️🙏
-
Дякую , а у вас є посилання бо не міг знайти там навіть цього ? Може ще й інструкція якась , дякую
-
Вони дають такий лист апрувінг навчання, що дитина вчиться у їхньому закладі. Але я це не брала, там як зайдете в сам cra кабінет, щоб подаватися на дитячі, то після анкети вкінці вас попросить прикласти просто свідоцтво про народження і підтвердження національності, все , більше нічого не потрібно.
-
Дякую велике) Ще питання, а если слот на нотариальну дію, можливо зробити паспорт дитині?
-
Більшість людей були без слотів в живій черзі, чекали. Я думаю, що їх будуть приймати, бо із слотами там було мало людей зранку
-
Будемо сподіватися що в нашій групі відгукнуться люди які там були без слотів. Щоб розуміти варто чи їхати. Зі слотами зрозуміло ,що мало людей бо приходять на призначений час.велике дякуємо за інформацію.
-
Спасибо вам за ответы🙏
-
Я працюю в settlement agency. Вони вам можуть надати інформацію як знайти сімейного лікаря, як отримати медичну допомогу без страхування, як дешевше полікувати зуби і тд. Але медицина до settlement ніяк не відноситься.
-
Ой нам с Ванкувера. Я им звоню каждый день и пишу, но нет ответа🤦♀️
-
Посилання на що? Заходите в сам кабінет cra, в розділ benefits and credits і заповняєте анкету по CCB
-
Там два віконця - одна на нотаріальні дії, а друга на паспорти. То якщо їхати не далеко, то я думаю можна пробувать попроситься. З дітьми там було тільки двоє людей. Одна із Едмонтона слот1, а дітей двоє. І ще одна без слоту, чекала що позвуть без слота
-
Тут єдина проблема, все довго)
-
🤔 хм.. в мене таке ее питали..
-
Якщо вони нічого говорити не будуть, до них ніхто гроші не понесе 🤣🤣🤣
-
Та нещодавно зареєструвалася в Gckey, до цього тільки трекер дивилась)
-
Дякую) А якщо досі не приходив портал 1, то треба дзвонити в IRCC?
-
Добрий день. Чи їде хто до Едмонтона машиною 12-13 травня?
-
А в цьому переліку до settlement services має відношення лише пункт Get free newcomer services.
-
Є пару питань, на яких на різних форумах давали різні відповіді без жодних пруф лінків. Надіюсь найти консультанта, який зможе відповісти на тих декілька питань і пруфнути оф джерелами
12 Jan 2024, 17:45
165157/427496
2 minutes ago