PR CUAET
-
З якого консульства?
-
Підкажіть плз за новим sin номером треба топати ніжками в сервіс кенеда і стояти там в живій черзі? Як перший отримували то я простояла в черзі більше 3 годин з дитиною у візку, не хочу згадувати((( Может можна апоінмент зробити або онлайн отримати? Дякую
-
То есть можно при подаче на паспорт им принести оплаченный конверт со своим адресом и они отправляют паспорт на дом? Просто я думаю тут много таких кому ехать-лететь с других городов в десятки раз дороже чем оплатить конверт, и если работает система доставки-то это было бы замечательно
-
Там в Ванкувері повинно б бути теж консульство наше, бо стільки людей, з дітками багато і треба летіти на край світу. Напишіть там всі разом якусь петицію, тим більше що там є консульство, тільки воно не займається паспортами, може й відкриють ще там відділення для наших дюдей
-
так заповнювати форму з n/a обов'язково. тому що якщо не скинете навіть порожню форму - прийде ще раз запит на неї.
-
В Ванкувері не має треба летіти в Едмонтон
-
Нам написали,тепер паспорта ніхто поштою не відправляє особисто привести і забрати😔.Ще в 2023 як ми продовжували дочці то відправляли цього року коли відправили паспорт сина на продовження нам написали що маємо забрати особисто.Отак все для людей 🙂
-
Дітям просто ставлять штам за 10 хв паспорт готовий.Думаю залежить від віку дитини