PR CUAET
-
ну на сайті написано що виготовлення 3 місяці, дайте нам знати як ваші справи в кінці травня, бо в мене та сама ситуація тільки я подавався в квітні, і вже місяць нічого
-
В Ванкувері не має треба летіти в Едмонтон
-
Нам написали,тепер паспорта ніхто поштою не відправляє особисто привести і забрати😔.Ще в 2023 як ми продовжували дочці то відправляли цього року коли відправили паспорт сина на продовження нам написали що маємо забрати особисто.Отак все для людей 🙂
-
Дітям просто ставлять штам за 10 хв паспорт готовий.Думаю залежить від віку дитини
-
В Едмонтоні Вас і слухати без слоту не захочуть, позавчора дівчині відмовили бо зловив слот її чоловік і їх слот скасували,хоч на сайті написано що мають право передавати найближчим родичам 🤷
-
можна оновити SIN онлайн тут якшо не помиляюсь sin-nas.canada.ca/en/Sin/
-
Але дорослим також продовжують на один рік
-
Я знаю не можу зловити вже 7 місяців
-
На подовження так, без проблем а на виготовлення нового - тільки слот, ніякої живої черги. Ще ніхто не відписався саме по Едмонтону що оформили паспорт в живій черзі.
-
Подскажите если хочу подавать сестру 19 лет и маму, могу ли я подать их раздельно? Или обязательно сестра должна быть dependent мамы?
-
я знаю
-
За депендент вы заплатите 175, а за главного 1210.
-
Капец, ну как так…. Знают эту ситуацию со слотами, что от этого многое зависит
-
Та тут питайте. Тут норм інфою діляться) а там і вирішите щодо консультанта
-
Неа, тут нет такого удовольствия 😭
-
Та мені куда угодно, в Ванкувері ж немає представників. Думала Едмонтон, бо менше населення чим Торонто… а виходить що треба Їхати туди
-
Це припущення. Яке має хоча б яку логіку. На відміну від припущення що за місяць чи два програма почне розглядатися
-
Ви тільки Едмонтон розглядаєте?
-
Скажіть будь ласка , якщо знайомі хотять перекинути мені на рахунок кілька тисяч канадськими , то чи впливає воно якось на СRA ? Будуть питання звідки гроші і все інше ? 🙏
-
Ви не повірите в мене на роб. столі завжди відкрита сторінка з є-чергою🤦♀️ Я вчора також ловила але з телефона, по тим датам що в гілці але нічого не було
12 Jan 2024, 17:45
165218/431147
2 minutes ago