PR CUAET
-
Якщо немає часу і бажання на походи до service Canada, можна замовити новий SIN онлайн, вище Євгенія виклала посилання на сайт. Ми, наприклад, робили онлайн.
-
Може ви і зі мною поговорите ато в мене всі чеки були готові 19 січня і з тих пір немає навіть final decision…
-
Дзвонив разів 6, писав веб форму, писав імейл, контактував MP, всі кажуть просто чекати
-
Мій чоловік так також говорив,що кожен має виконувати свою роботу і йому легше було заплатити сантехніку чи електрику, але він заробляв так,що міг собі позволити. Але якщо ти заробляєш так,що твоя зп ледве рент покриває,то ти вже 20 раз подумаєш чи ти найменш сантехніка чи сам будеш кожних 10 днів ремонтувати. Якось так.
-
Чужого листа давати не варто. Наприклад, у моїх описане моє життя і стосунки з даною людиною,яка це мені пише і я б не хотіла,щоб інші читали мої особисті думки, але поділитися зразком чому ні? Я ділюся всією інформацією ,що у мене є. Зі мною також ділилися ,я збирала інформацію про життя в Канаді по частинках і тепер віддаю це в повній мірі і безкоштовно. Я навіть групу створила для своїх калгарійських людей,де пишу тільки я і розміщаю актуальну інформацію у всіх сферах. У мене можна навіть знайти ,де заточити ножі та почистити килим)). І все це абсолютно безкоштовно
-
Дякую всім! Є хтось також з Одеси? Як написали ваше місто народження в екопр? В мене з двома S, Odessa, хоча я ніколи так не писала в жодних доках, всюди з однією s і в перекладах також. Може в них з якоїсь бази так підтягнулось, бо навряд в усіх людей в екопр друкарська помилка. Я думаю писати їм щоб це міняли чи забити на це.
-
Дзвонив разів 6, писав веб форму, писав імейл, контактував MP, всі кажуть просто чекати
-
Так, вже більше ніж пів року з моменту подачі. Програма PNP EE.
-
Яка програма і скільки часу від 19 січня до подачі