PR CUAET
-
Дякую всім! Є хтось також з Одеси? Як написали ваше місто народження в екопр? В мене з двома S, Odessa, хоча я ніколи так не писала в жодних доках, всюди з однією s і в перекладах також. Може в них з якоїсь бази так підтягнулось, бо навряд в усіх людей в екопр друкарська помилка. Я думаю писати їм щоб це міняли чи забити на це.
-
Дзвонив разів 6, писав веб форму, писав імейл, контактував MP, всі кажуть просто чекати
-
Так, вже більше ніж пів року з моменту подачі. Програма PNP EE.
-
Яка програма і скільки часу від 19 січня до подачі
-
Ні , ніяких дозапитів. Ще я робив запит на офіцерськи ноутси і там наче все добре. Так і 3 листопада був аор.
-
You need 1 year of work experience (at least 1,560 hours) in the past 3 years.
-
І 3 листопада то аор?
-
Так
-
Дозапит документів був?
-
Доброго дня! Можемо вам допомогти. Напишіть нам в приватні повідомлення або зателефонуйте (368) 887 43 99
-
Доброго дня! Подайте форму і вам виплатять за всі періоди.
-
Подався 3 листопада, 19 січня все було готово.
-
Я прочитала і попереднє також. Люди розгублені, тому не всі можуть знайти потрібну інформацію. Чому б не запитати,якщо є така група? Не хочете їм відповідати,не відповідайте,але не пишіть, що якщо людина не здатна натиснути пошук, то як вона буде самостійно подаватися. Буде, не святі горшки обпалюють. Я дуже добре вмію користуватися гуглом,але не могла знайти нормальні зразки референс листів.( які я вище відправила) Сказала сусідці, їй 70 років,так вона за 5 хв знайшла,оскільки правильно англійською мовою написала правильний запит. Ось і все. Якщо я маю час, я повторю стільки разів, скільки людям потрібно. Так само як я повторювала дітям в школі.