PR CUAET
-
Дякую, я це розумію. WatsApp, до речі, це теж не офіційний трекер для відслідковування хронології 😉. Але я там є у відповідній групі і щодня моніторю статус. Моє питання було стосовно сайту immitracker по лінку вище. Бо не змогла розібратись як він працює. Якщо зможете допомогти знайти PNP NON EE програму, то буду вам вдячна.
-
А Ви дивилися форми для заповнення? Там у списку є совдеп.
-
По пошуку можна легко знайти саме ваш трекер т зв
-
Я подавалась у мене ще не було ПР але вже як на співбесіді була то був ПР і вони скрізь на інтервʼю робили помітки що у мене ПР і у візі навіть це прописано . Все одно залежить як ви пройдете інтервʼю . За мною у черзі в консульство стояли хлопці з ПР так от їх завернули на першій перевірці зі співробітником консульства і до інтервʼю вони не доїхали
-
-
Там важко знайти саме конкретну програму. Змішано все і розподіл йде по таблиці - ви там побачите і CEC , і FSW, і провінційні, і прямі, і категорії. Робіть фільтр саме по таблиці. І конкретні в сеттінгз можна обрати Зверху скинули
-
Першим приходило запрошення протягом 2 тижнів, я подалася 23 листопада чекаю більше 5 місяців (щоб просто переглянули документи, досі статус " відправлено"), дуже сповільнилися. Скільки ж часу будуть розглядати, як що за пів року не мають часу перевірити документи?
-
Ви чекаєте в Канаді на відповідь?