PR CUAET
-
і в вашому особистому кабінеті і надалі medical exam не буде відображатися.
-
Слушна порада, спасибі
-
єдиним доказом, що лікар відправив, а IRCC отримало - зверніться ще раз до клініки і вони дадуть ту саму роздруківку але вже буде вказана дата коли IRCC прийняло результати вашого medical exam. це потрібно зробити до року часу тому, що потім клініка ці дані видаляє.
-
Ні другий, перший ще й закінчується через місяць, інших ніколи не мала
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста справка о несудимости нужна за последние 10 лет или от 18 лет начиная со всех стран? То есть у меня получается за последние 30 лет?
-
Коли ми проходили то перед нами 6 тьом з ПРом відмовили, а нам з візою по КУАЕТ дали, ПР взагалі нічого не значить. А от мета поїздки, фінансова складова думаю має. Якщо ви не подорожували ніколи теж має вплив.
-
Доброго дня А скільки хто чекав від зарахування медицини до отримання Portal 1? Нам 24-го квітня зарахували і далі повна тиша Буду дуже вдячна за відповіді! Ми на фед. етап подалися ще 22-го листопада, я дивлюся по хронології, то люди які подалися вкінці листопада вже отримали ПР і лише чекають на картки
-
Доречі нещодавно знайомий отримав відмову, бо за 1,5 роки в Канаді не вклеїв Канадську візу ( приїхав по фоіл лес). Йому так і сказали а як ти плануєш вернутися назад в Канаду?
-
Там бекграунд чек після медицини, тому довго
-
Спасибо большое
-
за последние 10 лет, со всех стран где вы жили больше полугода, после того как вам исполнилось 18 лет короче говоря если вам 18 лет исполнилось больше 10 лет назад - то со всех стран где жили больше полугода за последние 10 лет если вам исполнилось 18 лет меньше 10 лет назад - то со всех стран где жили после 18 больше чем полгода
-
Всім привіт. Певно запитаюся в загальному. Скільки часу проходить від листа " крок 2" де ще раз питають про зріст, колір очей тощо до наступного кроку ? ( Коли дають доступ на пр портал)