PR CUAET
-
-
Спасибо большое. В правилах не указано никаких вообще документов для гражданина кроме декларации.
-
Не подскажете какие конкретно документы для гражданина? Не могу найти информацию от Остапа. Спасибо 🙏🏻
-
Саскачеван
-
сін потрібен тільки для кредитної карти. Рідні зможуть податися на фіндопомогу 3000ка і після, але не пізніше липня 2024. І відкриття рахунка тут не буде проблемою, це швидко - але на фіндопомогу можна податися, якщо вони отримають перміт або візіторрекодс у аеропорту. Якщо їм відмовлять - вони будут подаватися із середини Канади і це тільки до 31.03.2024 і ще чекати місяців три. А ще не забувайте про медкоміссію, яку вони повинні пройти за 90 днів після отримання перміту/візіторрекодс - бо потім при поверненні після 90 можуть бути проблеми.
-
Дякую за відповідь.
-
Онтаріо не віднімає бали Але ви маєте довести, що має намір жити в Онтаріо - що бували тут, може навіть фотки маєте з цих подорожей, або робота тут (є чи буде) , або квартиру зняли, або друзі/родичі тут живуть
-
Добрий вечір. Якщо я маю намір змінити провінцію , то при подачі на номінацію мені відмінусують 100 балів по любій програмі? Мене в більшості цікавить зміна Манітоби на Онтаріо.
-
Какая сейчас цена в среднем по рынку за медикал экзам, взрослый /ребенок?
-
Дякую Вам за пояснення