PR CUAET
-
Всім привіт. Певно запитаюся в загальному. Скільки часу проходить від листа " крок 2" де ще раз питають про зріст, колір очей тощо до наступного кроку ? ( Коли дають доступ на пр портал)
-
То у нас з нами таймінг нога в ногу йде То мені ще чекати і чекати 😄
-
Як вони собі бачать те, що людям не дає система зловити 2 слоти на виготовлення дитячих паспортів якщо дитини 2 ?
-
24 жовтня
-
А коли Ви подалися на фед. етап?
-
В нас медицина була зарахована 1 березня портал отримали 29 квітня
-
Ми подались у березні, я, конкретно, в останні дні. Дркжині прийшов новий з поміткою CUAET.
-
Тобто Ви подали 5 квітня?коли вже діяли нові правила?
-
Можна висилати запит в Польщу поштою з Канади? Польські органи не просять додаткових сплат за це?
-
В этом списке много чего нет, что они потом хотят. Остап писал, что доки по которым прослеживается родство добавлять обязательно. И о том что декларация это просто заявленные обстоятельства которые надо доказывать или неопровержимый факт, здесь уже сто раз копья ломали. Каждый делает как считает правильным.
-
А чи не знаєте, в такому випадку треба і приходити 2 рази у різні дні, чи просто можна показати що є два слоти один з яких на іншу дату?
-
Їх це мало турбує. Я знаю людей хто в різні дати на дітей ловили
-
Ми просто переклади у перекладача з України. Запиту не було, але вирішили підстрахуватися. Ви коли заявку оформлювали?
-
Если виза закончилась , а ворк пермит еще год действует, подались на резидента, может ли в таком случае семья находится в Канаде легально ?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, подався мій чоловік на продовження wp прийшов запит на військовий квіток. Його треба перевести та завірити, якщо так, то де завіряти ?
-
Привіт всім хто бажає пограти в футбол завтра ?
-
17 декабря подалась, в конце января дали номер, ждемссс...
-
Дякую
-
До 31 березня, точну дату не помьятаю
-
Так, віза лише для перетину кордону
12 Jan 2024, 17:45
165385/431637
28 minutes ago