PR CUAET
-
Ну той таймінг, здається, тільки федерального етапу стосується. Це без врахування номінації ніби
-
Вітаю вас !!! 🥳 Програма Family Reunification від 23 жовтня?
-
треба написати лист в консульство, інформацію свою, фіо, фото посвідчення одразу прікрипіть, так дуже заощадить час
-
For Ukrainian families
-
Яка програма?
-
Сьогодні прийшов запити на landing. Ми підтвердили, що ми в Канаді. Що далі відбувається? Як довго чекати pr confirmation та запрошення на портал?
-
як я зрозуміла - це перше, хто тут у групі дійшов до цього етапу
-
А коли Ви подали на пр по цій програмі?
-
Как вы вышли из данного положения? Как вы (ваш сын) аннулировали его?
-
Якщо я маю переклад свідоцтва зроблений ще в 2011 році на французькій мові, але переклад не certified (тоді не було такої вимоги), то достатньо буде сходити до канадського нотаріуса, щоб він завірив переклад? Чи потрібно замовляти новий переклад?
-
Тоді чекаємо)
-
Мені здається Ви за мною в черзі були 😁 тісний світ
-
Цікаво коли людина подалась якщо вже лендінг
-
@NatashaUk будь ласка розкажіть більше про свій кейс, коли була подача? Що дозапитували офіцери? І «запит на landing» це лист з текстом «congratulations! Your application is almost complete” (тобто портал 1)?
-
добрий день. А якщо подав декларації зараз за 2021 рік і там виникло повернення податку - за прошедши періоди повертають чи ці декларації просто будуть "до відома"?
-
Ви не одна така, не бачила щоб там була заборона подовжувати свій ворк перміт.
-
Как я понимаю мы должны писать в Державну миграционную службу своего города где выдавался паспорт чтобы они его аннулировали в базе. Но мне пока от них ответ не приходил. Интересно как люди выходили с этого положения находясь в Канаде
-
Нам теж вчора в Едмонтоні консул відмовив, донці 16, айді немає, вилетіла з України до 14 років
-
Хочь за когось можно порадіти
-
Пока никак. Написали письмо в то посольство, где меняли - ответа нет. И всё зависло. Самое интересное, что мы дочке меняли в прошлом году детский загран и была такая же ситуация. То я писала письмо, нам ответили буквально через четыре дня, что всё аннулировано. Я переслала ответ в Оттаву и паспорт сделали. Но это посольства в разных странах.
12 Jan 2024, 17:45
165454/467953
4 minutes ago