PR CUAET
-
А на рахунок дипломів, перекладати треба навіть ті, які вже з англійською версією йдуть? Там є якийсь спеціальний процес чи просто переклад в сертифікованих перекладачів?
-
Рівень французької 😁я хоч і екзамени здав на необхідний рівень, але такий топік не осилю
-
Почитав, то пишуть чітко, чи працюєш. Все
-
можете додати дозвіл на ПР. Зазвичай - в дозвіл на виїзд вписують все і додають представляти інтереси дитини в інших органах та процесах. В цих дозвілах нема таких загальних пунктів "та інше"?
-
Там написано. Або або
-
Я маю один дозвіл на вʼїзд і дозвіл на ПР ( дозвіл на ПР має підійти )?
-
відносно оплати. Ви подавали після 31.03.2024?
-
батьки додають свідоцтво про народження , де вписані батьки, співпадаючи з ПІБ у паспорті. Якщо у Канаді один з батьків - то додається доручення від іншого. Все з перекладом.
-
Добрий день. Можливо хтось знає,де знайти інформацію про те,що українців не депортують з Канади під час війни?
-
також треба заповнювати
-
А коли подавалися? Коли почали розглядати заявку? Який НОК?
-
Доброго дня, вельмишановні! У мене питання, сподіваюсь, що написала у правильну гілку)) Сьогодні син, дорослий!!! отримав повідомлення у особистому кабінеті, що його виготовлений паспорт доставлений до дипломатичної установи (тобто у Едмонтон). Подавався на паспорт у січні. Підкажіть, будь ласка, що робити далі. Купувати квітки й летіти до Едмонтону чи з початку звʼязатися з консульством? Чи є тут ті хто у такій же ситуації? Щиро дякую!
-
Там - це де? :)
-
Подавалась 25 січня, розглядати три дні назад, нок не в списку in demand
-
Це глюк. Дзвонив на лінію IRCC і мені сказали що eligibility закритий. Через два дні з'явилося final decision. Трекер відстає від GC key десь на один день.
-
Такое впечатление что не влияет, это рандом. Кого-то раньше кого позже.
-
Надіслали пейстаби в четвер, номінацію в понеділок дали
-
Так
-
Так
-
Доброго вечора.Можна Вам задати запитання у особисті повідомлення?
12 Jan 2024, 17:45
165517/430434
3 minutes ago