PR CUAET
-
Та він так само заповнював зі свого світовий дохід, у нас все однаково вказано. Дохід у 23 році має бути тільки світовий( з україни) а ми вказали в цій ж аплікаціі сумму яку він тут в канаді заробив. Це ж помилка виходить. Чи ми все правильно зробили, загальний дохід за 2023 рік має бути?
-
Доброго дня, робимо з Угорщини
-
Блін:(
-
Відправляли 30 січня, отримали минулого тижня.
-
Доброго дня. В мене мається питання. Хто знає що треба робити якщо я забув усі паролі до IRCC. Як зв'язатись з IRCC якщо кожен день одна і таж відповідь " Працюємо з понеділка по п'ятницю" Що робити? Допоможіть будь ласка
-
Є хтось, хто відправляв 20.02 довідки в Едмонтон і вже прийшли? Хлопцеві прийшла, а мені так і ні.
-
Ми відправляли 8 лютого і ще досі нема ні мені, ні чоловіку
-
При продовженні open work permit чоловіку прийшов запит military record, квитка воєнного немає
-
А коли ви подавались ? Сертифікат відбору по Квебеку скільки чекали ? Дякую ☺️
-
Зачем
-
Написали вам
-
Це як сказати, потрібен водій, але не уточнити літака, поїзда, корабля чи мотоцикла. Справ холодильник,'ти ж айтішнік' 😂
-
Програма вийшла 23го, в той день і подала
-
А звідки ви взяли цифру у 700 балів? Якщо там 120 максимум на двох?
-
Open
-
Это на open work permit? Или закрытый
-
Супер! Вітаю! То ви подалися в переддень відкриття програми ? Вже тоді був доступ?
-
Хтось щось чув за Maple Land Immigration, там Богдана Степаненко є імміграційним?
-
Конечно написали бы. Самое интересное, что несколько сотрудников с разных стран мне сказали что у них есть такая услуга всё почтой. Иранцы вообще сказали что они даже взрослые паспорта всё складывают и высылают. Насколько бы это решило все наши беды🤩
-
Привіт,ще ні,бо він не всім приходить,надіюсь що омине🤪
12 Jan 2024, 17:45
165673/441994
3 minutes ago