PR CUAET
-
Tech Pathway @ahadepsm як думаєте, який варіант правильно обрати, якщо я вже два роки працюю в компанії і в мене немає кінцевої дати в офері?
-
Також аор 16 лютого, медицину зарахували 17 лютого. 14 березня здача біометрії і досі тиша. В трекері останній апдейт 20 березня, в gckey медицина пропала.
-
Ні, не згорають. Я відмінила свій, і в той же день дівчина писала що зловила мій слот.
-
Мы с вами очень рядом,только био было 11 марта, но медицина у нас не пропала
-
так , паспорт вже доставили до дипломатичної установи. В мене питання до тих хто отримував паспорт , нормально видають ? планую їхати на наступній неділі
-
Нам дозапрос пришёл в четверг перед канадской пасхой. Отправили в пятницу, результат пришёл уже после лонг викенда
-
Консул в Едмонтоні п-рас в самому поганому сенсі...
-
В консульстві Едмонтона казали зворотнє 🤷
-
Вітаю Вадима з Днем Народження 🥳 міцного здоров’я, щастя, мирного неба над головою, дуже дякуємо вам за цей чат🙏я та ще дуже дуже багато людей тут знайшли відповіді на свої питання. Всіх заохочую🙏Приєднуйтесь🙏 Хто скільки може, допоможемо дітям🙏 www.gofundme.com/f/38-sensoriv-rivnia-gliukozi-u-ditei-diabetikiv
-
Доброго дня Питання щодо вп,перший паспорт до 25 року,у лютому подався на продовження вп по ньому,сьогодні прийшов вп на старі дати до 25 року На руках вже є новий паспорт,яка ймовірність що на новий паспорт видадуть ще на 3 роки вп? Дякую
-
давно це було ? бо щось чув що краще ніби до 18 травня забрати , 🤷🤷
-
Знайомому віддали але з бійкою..в переносному сенсі звісно,але дууууже тяжко
-
Доброго дня, при подачі на SINP знаю що можна підтягнути з собою дружину, комон лав партнер, дітей, а ось наприклад матір?
-
Ні не збіг. Я свій слот так віддавав.
-
Подача на новий вп на загальних умовах. Дивитися у закріплених повідомленнях
-
Ну може збіг обставин, але вона зловила точно на мій день на мій час
-
Так ти віддав мені колись) а я відміняла через сайт, бо зараз не можна вже віддавати іншим особам. Лише родичі.
-
Не можете
-
Ви, мабуть, подавалися значно раніше. А чи є в когось зрушення в процесі виготовлення нового паспорта (чоловіки 18-60), хто подавався з 10 по 22 квітня?
-
Какая-то ошибка, несколько раз пробовала. Может кто-то сталкивался?
12 Jan 2024, 17:45
165847/466902
less than a minute ago