PR CUAET
-
Вибачте , а що це означає?
-
Мені вчора прийшов новий вп на 3 роки. Подавала в середині березня
-
Добрий день. Чи обовʼязково до листа підтримки додавати копії документів друзів?
-
Голосуємо за Україну на Eurovision!!! It’s live now! www.esc.vote
-
Подавались 31 октября ближе к ночи. Сертификат не получили и никаких доков на заполнение от Квебека тоже не было. Вы думаете, что сначала Квебек добро дает, а потом федералы? Я сужу из опыта спонсорства супругов. Федералы документы в руки не брали пока Квебек сертификат не прислал. Сейчас вообще не понимаю. Мне удалось им дозвониться в марте (федералам). Добрая тетя уделила время хорошо подсмотреть досье и по консультироваться с начальством сказала, что сроков по этой программе нет, но она в приоритете😳 несмотря на такую задержку общения с нами проверки идут полным ходом и с провинцией они рассматривают параллельно. Остаётся только ждать🤷♀️
-
Голосуємо за Україну на Eurovision!!! It’s live now! www.esc.vote
-
Всім жителям групи привіт. В цій групі знаходяться люди, які вже отримали PR та в процесі отримання віз для рідних для воз'єднання родини, я правильно розумію? Я в березні цього року з дітьми від першого шлюбу прибула в Канаду, чоловік-іноземець лишився в іншій країні, бо не має візи взагалі. Тож я на початку цього довгого шляху отримання віз, статусів. Звичайно ж в моїх планах є отримання PR статусу. І я дуже хочу любими законними і можливими способами якомога швидше викликати мого чоловіка, щоб бути усім разом. Якщо у когось така сама ситуація і ви вже пройшли цей довгий шлях чи майже завершили, відгукніться будь ласка.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, хто вже подавав на PR для родичів. Цікавить скільки часу займає від подачі (на сайті вказано, що батьки повинні знаходитись в Канаді) до отримання PR.
-
так це перелік пермітів які дають право отримати(або подовжити) рамкю