PR CUAET
-
Знаю що вивозили поклавши на доларову карту. З неї ліміт зняття людський
-
Це стаді перміт, отриманий для навчання у коледжі чи університеті у Квебеку. Для отримання такого стаді перміту потрібен сертифікат від провінції, це і є CAQ. Стаді перміт для навчання у школі отримують без цього сертифікату. Тобто виходить, що медичне страхування передбачене для іноземних студентів, що мають стаді перміт, але не для школярів, навіть якщо вони мають стаді перміт. Це як я розумію це.
-
Щоб отримати стаді перміт доя навчання у коледжі чи універі треба: лист від навчального закладу про зарахування, сертифікат від провінції, кошти на проживання близько 21 тисячі, якщо людина сама і більше, якщо у людини є подружжя, діти (це окрім коштів на оплату самого навчання) Такі от справи(((
-
Підкажіть будь ласка хто знає) заїхали в лютому на тиждень до Канади щоб зробити перміти та медичні картки. Але виїхали щоб заробити трохи грошей на більш комфортний та безпечний у фінансовому плані переїзд до Канади. Перміти закінчуються в середині 26го року. Чи буде достатньо часу на подачу та отримання ПР якщо ми приїдемо до Канади на початку 25го року? Чи можливо буде отримати хоча б продовження пермітів? Дякую
-
а ви прочитали на яке питання я відповідала? З цього треба починати. Людина шукала аплікацію на "продление". Ось я йому і пояснила , що він і не знайде такого розділу, бо подаватися треба на отримання статусу однаково як перший раз, так і другий, третій раз - аплікація одна і таж сама. Розділів на "продление" нема.
-
Подавалася в кінці березня. Чекаю…
-
це той же самий розділ, що і при подачі на візіторрекодс перший раз. Ви , мабуть, не в курсі. Саме цю аплікацію заповнюють всі, хто прибув у Канаду і перед закінченням 6 місячного легального строку знаходження в Канаді по візі - подають перший раз на візітеррекодс. Вона однакова для всіх - хто мав чи не мав візітеррекодс до цього.
-
3) Для фоп не треба візи, якщо дохід до 30 тисяч в рік, то ніде навіть окремо не потрібно реєструватись. Якщо більше - то бажано мати окремий банк рахунок, gst враховувати і може на початках таки мати бухгалтера, щоб все було тіп-топ. 2) Можна вчитись і бути самозайнятим в Канаді. Для ЕЕ врахувається ваше навчання. Канадський досвід самозайнятого не враховується ніяк ( незалежно чи вчитесь чи просто самозайнятий, просто треба бути найманим працівником, щоб отримувати бали за канадський досвід). 1) Якщо можете підтвердити досвід поза Канадою, то враховується для ЕЕ