PR CUAET
-
Це юриспруденція. Юридичні терміни мають бути точні, особливо коли вони призводять до плутанини різних імміграційних програм.
-
Скажіть, може хто в курсі. Моя мати буде йти по цій програмі, я маю pr але чекаємо на громадянство (подалися в лютому). Якщо я отримаю громадянство в період розгляду її аплікації чи треба мені повідомляти IRCC про зміну мого статусу?
-
полеміка про "ніщо" на 2 доби😊
-
Ok 🤣 якщо вам так легше жити
-
ну ви це точно не робили. Бо нема взагалі ніякого, навіть, натяку на програму Oct 24th. family reunification for Ukrainians з використанням слова "спонсор" www.canada.ca/en/services/immigration-citizenship/search.html?q=sponsor&wb-srch-sub=
-
Це не імміграційний адвокат . А імміграційний консультант. Ви написали про імміграційних адвокатів. Судячи по всьому - ви не розумієте різницю
-
Значить треба терміново перекласти, дякую
-
И еще вопрос в графе про работу всего 3 строки. если у меня больше работодателей, мне писать только три последних?
-
Привет. Подскажите пожалуйста, если мне продлили срок действия паспорта я в анкете на новый ворк пермит должна указывать срок действия паспорта продолженного? Или как на первой странице?
-
Так, зможете звичайно, не переживайте
-
Надіюсь що ще зможемо її в березні зробити
-
То правильно напевно, не знаю які санкції якщо все ж виїхати
-
щиро дякую 😊,вона сказала для майбутнього для Вас щоб Ви не мали проблеми,краще потім зробіть
-
А ні, дійсно знайшла таку вимогу. Куаєт немає відношення тут, це дійсно вимога для всіх.
-
Саме по нашій програмі Куает мала на увазі вона
-
В Сервіс Онтаріо,ми вже стояли біля віконця з усіма документами,попередньо очікуючи в черзі 3 год.Вона ще й комусь звонила щоб більш детально знати про нашій програмі)
-
Дивно, на офіційному сайті нема нічого такого. Це вам в Сервіс Онтаріо сказали? Маючи на увазі «контракт охіп»?
-
Тому і не робили,намайбутнє починати з проблем не хочеться
-
Сказала Ви не маєте права згідно контракту виїжджати з Канади перші 6 міс
-
Є ж виписка з единого реєстру з Вашими кведами Це теж можна додати як підтвердження
12 Jan 2024, 17:45
16600/438170
7 minutes ago