PR CUAET
-
В мене НОК 13111, але статус не змінився з Submitted на application assigned ….
-
А оплачувати треба вже коли дату вибираєш на співбесіду? Чи як це проходить? І повинні спочатку листу надіслати, що я маю право вибирати дати?
-
Чи треба до юридичної фірми переклад нести?
-
А переклад certified підійде? Notarised?
-
Або у сертифікованого перекладача в Альберті
-
Переклад з афідевітом має пройти
-
Якщо у вас запросили пейстаби, значить заявку обробляють
-
А Ви перекладали судове рішення на англійську мову? Цього було достатньо?
-
У Канаді, як і свідоцтво про народження. Чи треба судове рішення якось інакше завіряти? Дякую 🙏
-
Нотаріальний переклад зроблений в Україні? Чи тут?
-
Так
-
То в багатьох заглохло.
-
Ні, не треба. Все має пройти.
-
Вибираєте країну і переходите на оплату, якщо вирішили в іншій країні - нова оплата
-
Так, тут перекладала рішення суду
-
Дякую дуже за відповіді та підтримку 🙏
-
Я також, це дуже зручно
-
Те що і написав) Нок це здорово, але якщо (в дурній теорії) директор ІТ фірми отримує 42к на рік, то офер йому ніхто не завалідує. Є таблиці з вимогами по зарплаті по кожному ноку.
-
Добрий вечір! Чи маємо ми право запросити близького родича у гості?? Ми без ПР, лише ВП. На який термін і як це зробити? Дуже дякую
-
Не совсем так) таунхаусы тоже имеют свои преимущества перед дуплексом (2 крытых паркоместа, например), либо же цена дюплекса которому 20-30 лет, где надо как минимум менять кухню, такая же как абсолютно новый таунхаус который не требует вложений ближайшие лет 5 точно. Также зависит от района цена. Просто у каждого свои запросы и потребности, от этого надо отталкиваться.
12 Jan 2024, 17:45
166011/466686
2 minutes ago