PR CUAET
-
Саме по нашій програмі Куает мала на увазі вона
-
В Сервіс Онтаріо,ми вже стояли біля віконця з усіма документами,попередньо очікуючи в черзі 3 год.Вона ще й комусь звонила щоб більш детально знати про нашій програмі)
-
Тому і не робили,намайбутнє починати з проблем не хочеться
-
Сказала Ви не маєте права згідно контракту виїжджати з Канади перші 6 міс
-
Це знаю,ми там були,просто нам потрібно було виїздити до березня,і ми не мали право робити страхівку через це, дякую за відповідь 😊
-
Не має значення. Підставою для отримання провінційної страховки є наявність дійсного ворк перміту, ПР або громадянство. Якщо ворк перміт з поміткою cuaet, то немає вимог до роботи. Раніше люди на ворк перміті ще чекали 6 здається місяців поки їм давали страховку, але після ковіду прибрали цей час очікування. OHIP оформлюється в Сервіс Онтаріо.
-
Ще є такий сайт, там легко перевіряти граматику і можна використовувати paraphrasing, теж допомагає розширити використання різних структур речень та фраз
-
quillbot.com/grammar-check
-
По програмі Guaet,яка діє до 31 березня вірно?
-
Так є,це в Ontario Centre?ми там плануємо оселятись
-
Доброго ранку :) Підкажіть будь ласка, я на етапі подачі на номінацію сумніваюся, як правильно поступити, щоб пізніше не було несподіванок. В Україні працював як ФОП, який надавав послуги по програмуванню. На сайті вказано, що потрібно документи з податкової, документи про підтвердження ведення бізнесу і тд. В мене є референс леттер і виписка з банку, що в принципі підтверджує мою діяльність і компенсацію. Чи буде цього достатньо, чи є ризик що ріджектнуть без запиту на додаткові документи? Дякую
-
Вам треба взяти номер кейсу свого в вес і на сайті апостіль юа оформити заявку на верифікацію диплома. Вони і перекласти можуть за необхідності Вони відправлять верифікацію в вес. Наразі на час війни апостіль приймає документи через інтернет У них на сайті покрокова інструкція
-
Всім привіт. Читаю інструкцію, не можу розібратись. На степі Your Evaluation пише, що потрібно зробити верифікацію через апостиль. Це треба тільки оригінали відправляти в апостиль? Там є пункт "Країна використання", вибравши Канаду появляється повідомелння, що Канада апостиль не приймає. Є якась покрокова інструкція для тих, хто робить перший раз?