PR CUAET
-
Добрый день, Виктория Вчера общался с эмишрациогными консультантами У меня такая информация Это зависит от того будете ли вы еще в стране Если получить после выезда и больше не въезжать — то срока нет Если въезжать — то срок есть Поэтому я сейчас закажу справку, которую буду использовать через год тк больше не собираюсь въезжать в Украину
-
Доброго дня! Буду вдячна, якщо хтось поділиться контактами україномовного нотаріуса в Вінніпезі
-
А якщо подумати - а що ви втрачаєте, якщо зробите invitation letter? Якщо воно й не зарахується, то й не нашкодить.
-
По многим программам номинации есть исключения для CUAET WP. Если это обычный Open work permit без пометки то тогда он не подходит, нужно подавать на LMIA в этом случае
-
Дуже дякую)
-
Чоловік отримав в пʼятницю, віддали без проблем, нічого не питали. Едмонтон
-
Да. Каждый месяц.
-
Всім привіт. Порадьте будь ласка нотаріуса у Едмонтоні. Необхідно зробити доручення. Дякую.
-
Напишіть в Оттаву. Хтось із людей писав, що там оформили дитині після 14 років без внутрішнього АйДі. Якщо підтвердять, ловитимете туди слот.
-
Спасибо большое, у меня так же. Справка понадобиться через 7-8 месяцев и она уже у меня. И тоже выезжать не планирую. А то столько разной информации и я не понимаю где как и что
-
Так, закордонний був. По ньому і прилетіли в Канаду. Він закінчується в наступному році
-
В магазині Орбіт нотаріус завіряє документи. І там же роблять доручення.Тільки бажано зателефонувати заздалегідь, щоб бути певним, що вона там, бо вона не завжди на місці
-
Я попросила знайомих з України подзвонити і вони сказали що не можна за заявою анулювати без повернення паспорту. Сказали в самому консульстві розбиратись
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, через яку форму можливо додати документи до аплікації? Жінка отримала новий WP подовжений на 3 роки.
-
Как же вернуть не действующий паспорт если он утерян? В примере заявления что здесь бросали ранее пункт аннулировать по причине утери есть, поэтому вопрос только как это заявлени быстро работает.
-
Звідки така інформація? Можете поділитись джерелом? Це 100% точно?
-
myselfserve.gov.bc.ca/BusPass
-
Це залежить від умов кожного міста окремо, які можна знайти на їхньому сайті, у мене була подібна ситуація: я працював у місті, але жив у County за 15 хвилин їзди до моєї роботи, але за їхніми умовами мені довелося приїхати в саме місто.
-
Якщо втрачено то він казав в поліцію спочатку писати, а потім до консульства
-
Вони не згорають, їх система пропонує тим хто в є-черзі
12 Jan 2024, 17:45
166160/434768
3 minutes ago