PR CUAET
-
Це знаю,ми там були,просто нам потрібно було виїздити до березня,і ми не мали право робити страхівку через це, дякую за відповідь 😊
-
Не має значення. Підставою для отримання провінційної страховки є наявність дійсного ворк перміту, ПР або громадянство. Якщо ворк перміт з поміткою cuaet, то немає вимог до роботи. Раніше люди на ворк перміті ще чекали 6 здається місяців поки їм давали страховку, але після ковіду прибрали цей час очікування. OHIP оформлюється в Сервіс Онтаріо.
-
Ще є такий сайт, там легко перевіряти граматику і можна використовувати paraphrasing, теж допомагає розширити використання різних структур речень та фраз
-
quillbot.com/grammar-check
-
По програмі Guaet,яка діє до 31 березня вірно?
-
Так є,це в Ontario Centre?ми там плануємо оселятись
-
Доброго ранку :) Підкажіть будь ласка, я на етапі подачі на номінацію сумніваюся, як правильно поступити, щоб пізніше не було несподіванок. В Україні працював як ФОП, який надавав послуги по програмуванню. На сайті вказано, що потрібно документи з податкової, документи про підтвердження ведення бізнесу і тд. В мене є референс леттер і виписка з банку, що в принципі підтверджує мою діяльність і компенсацію. Чи буде цього достатньо, чи є ризик що ріджектнуть без запиту на додаткові документи? Дякую
-
Вам треба взяти номер кейсу свого в вес і на сайті апостіль юа оформити заявку на верифікацію диплома. Вони і перекласти можуть за необхідності Вони відправлять верифікацію в вес. Наразі на час війни апостіль приймає документи через інтернет У них на сайті покрокова інструкція
-
Всім привіт. Читаю інструкцію, не можу розібратись. На степі Your Evaluation пише, що потрібно зробити верифікацію через апостиль. Це треба тільки оригінали відправляти в апостиль? Там є пункт "Країна використання", вибравши Канаду появляється повідомелння, що Канада апостиль не приймає. Є якась покрокова інструкція для тих, хто робить перший раз?
-
Привіт.Ми прилетіли в Торонто місяць тому,зробили всі документи та пройшли медогляд,хотіли ще зробити мед страхівку,але нам сказали не маємо права якщо наступні 6 міс виїжджаємо з Канади,нам потрібно було виїхати,повертаємось у березні,чи зможемо її ще зробити безкоштовну?
-
Добрий день! Пройшла медогляд ще наприкінці жовтня, а сьогодні отримала такий лист: This email is in reference to your status as a temporary resident in Canada. Upon arrival, and having received facilitation under the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET), you received a condition on your temporary resident status that was printed on your visitor record or work permit, instructing you to undergo a Medical Diagnostic Test within 90 days. Our records indicate that 90 days have now passed and we have not yet received your Medical Diagnostic Test results as required. · If you have already completed your Medical Diagnostic Test, no further action is required at this time. Your panel physician will submit the results to us for processing. · If you have already booked your Medical Diagnostic Test, please keep your scheduled appointment and disregard this letter. Once completed, your panel physician will submit the results to us for processing. Мені не звертати увагу, як тут рекомендовано, або все з таки куди Скоро буду! Надіслати медогляд? Куди?
-
Яке ваше питання має відношення до цієї гілки? Будь ласка, перенесіть в загальну,флуд чи генрал
-
Яке ваше питання має відношення до цієї гілки? Будь ласка ,перенесіть в загальну,флуд чи генрал