PR CUAET
-
Вже легше пр отримати ніж возитися з новим паспортом і законом 🙈
-
Наберите здесь в поиске - добавить документы - там 32 поста, можно найти ответ. secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application это оттуда ссылка, сама не добавляла.
-
Все рівно, заблокований аккаунт 😅
-
Тоді лише телефонувати їм знову й казати, що код так і не прийшов. Прохати допомогти розблокувати, а ще перевірити з ними, чи нема помилки в адресі. Найлегше додзвонитися їм, мабуть, зранку. Я телефонувала о 8 годині, тож очікувала менше години
-
Подскажите пожалуйста, если подались на федеральный этап, можем ли съездить в Украину на несколько дней? Не повлияет на получение пр?
-
От якраз наша ситуація, донька народжена в Україні, занран паспорт має, айді картки не має. Але ж відмовили в оформленні нового заграну...
-
Я не знаю бо мене це не стосується, паспорт що закінчився в мене на руках
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, чи може друг з Польщі дістати нам справку про відсутність судимості?🌸
-
Дуже вам дякую за роз’яснення. Що би ви порадили робити нам далі в такому випадку, якщо мали оформити, але неправомірно відмовили? Просто ловити слот в Оттаві і летіти туди? Там приймуть, якщо ми із Едмонтону і маємо «своє» консульство? Чи я маю щось зробити, щоб довести «нашому» консулу, що його відмова була неправомірна? Не розумію, як бути
-
А не буде потім проблем, бо я бачила, що вимагається офер мінімум на рік?
-
Будь ласка👌 Як на мене, тут 2 варіанти: або доводити що ви все ж маєте право на паспорт у вашому консульстві, або їхати в інше. Але дійсно, кожне консульство працює по своїх округах, і в теорії може бути питання чому ви не звертаєтесь до свого консульства, де ви проживаєте. Багато людей все ж їздять до інших консульств та отримують документи не за місцем проживання
-
Indeterminate
-
Если не ошибаюсь есть ветка там всё о справках о несудимости) Думаю там вы найдете ответ)
-
Стикався з таким теж. Якщо в вас вже є 2 дійсні паспорти на момент звернення, то вам третій або замість якогось на руках не оформлять. Просто «здати», або обміняти паспорт консулу теж не підійде, якщо він чинний. Потрібно, щоб термін дії одного з паспортів вийшов, або ви його загубили, або сторінки закінчились, або зіпсований. Тоді так, оформлять, тому що в будь-якій вище ситуації він один з паспортів не буде вважатись дійсним. Тобто такий принцип, що має бути один паспорт на руках, яким ви можете користуватись, інший має бути непридатним для використання
-
Яку декларацію треба завіряти ? Дякую
-
Вас не розлучать так просто, спершу треба рік окремо прожити наскільки я знаю
-
До портал 1 спокійно можна їздити на короткий срок
-
Можу в особисті?
-
Доброго дня, підтверджувати не обов’язково в консульстві, можна перекласти та засвідчити нотаріально, пишіть нам в особисті допоможемо 😉
-
Тобто, заповнити лист і відправити за адресою у Польщу без чеку?
12 Jan 2024, 17:45
166226/431869
4 minutes ago