PR CUAET
-
Тобто, заповнити лист і відправити за адресою у Польщу без чеку?
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, щоб отримати польську довідку про відсутність судимості треба оплатити 20-30 злотих, треба оплатити онлайн і все? Без ніяких доказів?
-
У мене заблокован аккаунт. Я дзвонила два рази. Потрiбно notice of assessment. Без нього нiяк не розблокують. Я запитувала чи маю я ще якiсь варiанти. Менi досi цей лист не прийшов,податки подавала в березнi вперше. Ну чекаю тепер цей notice..
-
Indeterminate також означає, що це може бути і більше року, мені здається я саме так і вказав. + в мене вже було рік досвіду і я досі працюю там наприклад
-
Якщо в Едмонтоні є запис на паспорт на 10:00, поділіться будь ласка, скільки часу це займає, наприклад, в Торонто 15-20 хв?
-
Я думаю що цей новий ворк перміт вже неможливо буде переробити. Так як розгляд вашої заявки стався швидше ніж ви отримали новий паспорт. Так само на новий вп ви вже не можете подати по куает posr cuaet measures тому що це потрібно було зробити до 31 березня. Чи я права @OstapBosak ?
-
У закріплених: 🇨🇦⁉️А що якщо рішення по PR надійде, коли апплікант знаходиться поза Канадою ?⁉️🇨🇦 Була хвиля легкої паніки з цього приводу — люди подають заяви на PR, чекають на схвалення, але треба кудись злітати ненадовго. А що буде, якщо з Канади відбув, а тут раптом! - І зробили тебе постійним резидентом! А PR картки немає, тимчасова віза не працює, до Канади не в'їхати та інші жахи. Насправді все простіше. ⚡️Отримати PR статус можна лише в Канаді. Без варіантів. Ніхто вам насильно не надасть статусу постійного резидента, поки ви десь подорожуєте. Ви отримуєте PR статус не в момент схвалення заяви, а за результатами процедури, яка називається landing. Назва self-explanatory на всі 100: потрібно приземлитися в Канаді, і тільки тоді буде можливість отримати статус PR після схвалення заяви. Перебуваючи за межами Канади ви можете отримати повідомлення про закінчення розгляду вашої PR-заяви, але не PR статус. А разом із повідомленням — усі інструкції про те, що треба робити далі та як стати постійним резидентом після повернення до Канади. #ecorp #pr #landing #finaldecision #status (с) І.А.
-
Можете тут задавати, тут є багато людей з Ванкувера, уточніть свої питання.
-
Напишіть у відповідну вітку по Хронології: t.me/prcuaet/117
-
Це група по пр🙈 Напишіть це питання у вашій місцевій групі. Не забувайте уточнити провінцію та місто.
-
Тож час саме на опрацювання документів по людині в кабінеті - десь 20 хв, але загальний час може відрізнятися
-
Immigration Minister Marc Miller confirmed that Canada will not send back any Ukrainians who arrived under the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET), even if their visas expire, as long as the war with Russia continues. www.immigration.ca/ukrainians-who-came-to-canada-under-cuaet-will-not-be-sent-home/
-
В Едмонтоні теж +/- так. Але іноді доводиться довго чекати своєї черги. Іноді можуть викликати раніше. А ще в Едмонтоні минулого разу, як я була, викликали людину, там питали про документи, подавали їх, потім відправляли з кабінету в зал очікування писати заяву на залишення паспорта (кому треба було), в цей час приймали іншу людину. А потім викликали повторно вже із заповненною заявою.
-
Скажіть будь ласка це додаткові бали рахуються за канадський досвід роботи + БУДЬ-ЯКИЙ закінчений вуз навіть в Україні? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/criteria-comprehensive-ranking-system/grid.html
-
Оплачивати в банку ?
-
Потрібно чек покласти в лист. ОБОВʼЯЗКОВО Це є в інструкціях.
-
Напишіть це питання у вашій місцевій групі, так буде більше шансів отримати відповідь. Спробуйте ФБ.
-
Дякую дуже🌸
-
Так
-
6+ місяців зараз
12 Jan 2024, 17:45
166245/429560
less than a minute ago