PR CUAET
-
Я думаю що цей новий ворк перміт вже неможливо буде переробити. Так як розгляд вашої заявки стався швидше ніж ви отримали новий паспорт. Так само на новий вп ви вже не можете подати по куает posr cuaet measures тому що це потрібно було зробити до 31 березня. Чи я права @OstapBosak ?
-
У закріплених: 🇨🇦⁉️А що якщо рішення по PR надійде, коли апплікант знаходиться поза Канадою ?⁉️🇨🇦 Була хвиля легкої паніки з цього приводу — люди подають заяви на PR, чекають на схвалення, але треба кудись злітати ненадовго. А що буде, якщо з Канади відбув, а тут раптом! - І зробили тебе постійним резидентом! А PR картки немає, тимчасова віза не працює, до Канади не в'їхати та інші жахи. Насправді все простіше. ⚡️Отримати PR статус можна лише в Канаді. Без варіантів. Ніхто вам насильно не надасть статусу постійного резидента, поки ви десь подорожуєте. Ви отримуєте PR статус не в момент схвалення заяви, а за результатами процедури, яка називається landing. Назва self-explanatory на всі 100: потрібно приземлитися в Канаді, і тільки тоді буде можливість отримати статус PR після схвалення заяви. Перебуваючи за межами Канади ви можете отримати повідомлення про закінчення розгляду вашої PR-заяви, але не PR статус. А разом із повідомленням — усі інструкції про те, що треба робити далі та як стати постійним резидентом після повернення до Канади. #ecorp #pr #landing #finaldecision #status (с) І.А.
-
Immigration Minister Marc Miller confirmed that Canada will not send back any Ukrainians who arrived under the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET), even if their visas expire, as long as the war with Russia continues. www.immigration.ca/ukrainians-who-came-to-canada-under-cuaet-will-not-be-sent-home/
-
В Едмонтоні теж +/- так. Але іноді доводиться довго чекати своєї черги. Іноді можуть викликати раніше. А ще в Едмонтоні минулого разу, як я була, викликали людину, там питали про документи, подавали їх, потім відправляли з кабінету в зал очікування писати заяву на залишення паспорта (кому треба було), в цей час приймали іншу людину. А потім викликали повторно вже із заповненною заявою.
-
Скажіть будь ласка це додаткові бали рахуються за канадський досвід роботи + БУДЬ-ЯКИЙ закінчений вуз навіть в Україні? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/criteria-comprehensive-ranking-system/grid.html
-
Саме так. В нас криза імміграції, бо забагато студентів. Зараз під мільйон студентів і майже стільки ж колишніх студентів на ВП, і ще 300к Українців. Квота на рік по всіх економічних програмах 250к, сумарно 450к. І більшість населення вже вважає що це забагато, бо це і так більше 1% населення приросту в рік. Тому провінції зараз змушені зупиняти набір або обирати лише тих хто їм більше вигідний о професії. Бо квота в них строга, і вийти за її межі вони не можуть
-
Ні, не будь-який, а той який пройшов евалуацію ЕСА через інституцію ВЕС чи подібне
-
Дякую! Тобто якщо у мене WES підтвердив освіту магістра + є досвід роботи то я отримаю бали по скріну вище?