PR CUAET
-
Immigration Minister Marc Miller confirmed that Canada will not send back any Ukrainians who arrived under the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET), even if their visas expire, as long as the war with Russia continues. www.immigration.ca/ukrainians-who-came-to-canada-under-cuaet-will-not-be-sent-home/
-
В Едмонтоні теж +/- так. Але іноді доводиться довго чекати своєї черги. Іноді можуть викликати раніше. А ще в Едмонтоні минулого разу, як я була, викликали людину, там питали про документи, подавали їх, потім відправляли з кабінету в зал очікування писати заяву на залишення паспорта (кому треба було), в цей час приймали іншу людину. А потім викликали повторно вже із заповненною заявою.
-
Скажіть будь ласка це додаткові бали рахуються за канадський досвід роботи + БУДЬ-ЯКИЙ закінчений вуз навіть в Україні? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/criteria-comprehensive-ranking-system/grid.html
-
Саме так. В нас криза імміграції, бо забагато студентів. Зараз під мільйон студентів і майже стільки ж колишніх студентів на ВП, і ще 300к Українців. Квота на рік по всіх економічних програмах 250к, сумарно 450к. І більшість населення вже вважає що це забагато, бо це і так більше 1% населення приросту в рік. Тому провінції зараз змушені зупиняти набір або обирати лише тих хто їм більше вигідний о професії. Бо квота в них строга, і вийти за її межі вони не можуть
-
Ні, не будь-який, а той який пройшов евалуацію ЕСА через інституцію ВЕС чи подібне
-
Дякую! Тобто якщо у мене WES підтвердив освіту магістра + є досвід роботи то я отримаю бали по скріну вище?
-
Можливо хтось знає,після якого апруву на пр можна подаватись на ворк перміт?
-