PR CUAET
-
Саме так. В нас криза імміграції, бо забагато студентів. Зараз під мільйон студентів і майже стільки ж колишніх студентів на ВП, і ще 300к Українців. Квота на рік по всіх економічних програмах 250к, сумарно 450к. І більшість населення вже вважає що це забагато, бо це і так більше 1% населення приросту в рік. Тому провінції зараз змушені зупиняти набір або обирати лише тих хто їм більше вигідний о професії. Бо квота в них строга, і вийти за її межі вони не можуть
-
Ні, не будь-який, а той який пройшов евалуацію ЕСА через інституцію ВЕС чи подібне
-
Дякую! Тобто якщо у мене WES підтвердив освіту магістра + є досвід роботи то я отримаю бали по скріну вище?
-
Можливо хтось знає,після якого апруву на пр можна подаватись на ворк перміт?
-
-
У нас така сама ситуація (
-
Я з цим не сперечаюся. Я свого часу не міг собі дозволити консультантів та адвокатів - прийшлося розбиратися самому, так і попав в цю професію з часом. Але це було у відповідь про те що з бідних Українців деруть в три дорога без гарантії успіху, і що сантехніки таку гарантію дать. Контекст інший.
-
А чи важливий номер телефону, який підтягується автоматично у форму бронювання слота? Чи є потім якісь дії по тому вказаному номеру телефона? Бо в мене чомусь приватбанк згенерував телефон як +380000000000
-
В імміграції на жаль буває так що є негативний досвід по обох варіантах. Недавно говорили з колегами про одну з таких проблем Як вказувати народжену в Канаді дитину. Варіант 1. Вказати як dependent. Але були випадки коли вимагали від тої дитини медогляд біометрію ми намагались пояснити що це не потрібно бо людина вже має канадське громадянство і це все затягувало більш ніж на півроку справу. Варіант 2. Не вказувати в списку dependents, і просто вказувати в формі 5406. Але в інших колег в такому випадку були до запити коли офіцер стверджував про те що не нам визначати хто є депендент. І просили перепадати заявку