PR CUAET
-
Привіт! Таке питання, може дивне, але я ще не достатньо розібралася 🫣. Тож, для подачі на ПР чи потрібно щось робити з дипломом, окрім перекладу? Розглядаю дві основні квебекські програми і після сдачі франсе наша родина може пройти по будь-якій з них. Але по якій буде швидше і менше документів?
-
Треба було вимагати письмове пояснення відмови. Вам дійсно неправомірно відмовили, консул вчинив порушення законодавства. Ми робили в 15 і 17 обидва без ід. Є спеціальне пояснення на сайті консульства, що ід лише ща наявності, не обов'язково мати, вийняток через війну діє постійно, поки не буде відмінно військовий стан. Пишіть послу, журналістам, пишіть скарги, про некомпетентність того нового консула вже вся Канада знає
-
Підскажіть будь ласка якщо хтось знає,Що робити з формою IMM 5476 ,якщо ми не використовуємо консультанта,в чек ліст просто залишити це поле пустим без галочки?
-
Дякую вам. Це, звісно, полегшення з цими дипломами, бо бюрократія вже трошки втомила 🤪
-
100% що швидше по PEQ (якщо у когось з вас вже є 2 роки досвіду на кваліфікованій роботі). І документів треба менше, бо основний критерій це ваш досвід, і розгляд швидше, не чекати відсіювання удачі. З дипломом для цього робити нічого не треба. По бальній програмі те саме, тільки переклад
-
Дякую за роз'яснення😉 Буду знати.
-
А хіба не Embassy of Ukraine?
-
2 рази дзвонила, але ж так же як у Вас, вони не бачать динаміку після ассесментів. В мене copr в трекері теж з'явився не відразу після 1 порталу, днів через 10. Але ж потім на pr-порталі вже є підтвердження, що декларація присутності й фото прийняті, легше чекати))))
-
Да, пришлите пожалуйста! Спасибо!