PR CUAET
-
Як Канадський не зараховується. По роботі питання насправді також не однозначне. Поки ви в Канаді на стаді перміті, якщо дохід отримуєте в Канаду не можна працювати більше ніж певна кількість годин (там зараз з змінами)
-
Або напишіть n/a (not applicable)
-
З такими балами і меж НОК є шанси що провінції виберуть на номінацію, тому як мінімум профіль зробити варто
-
Дуже бажано зразу, інакше ризик. Проте по гуманітарній, та Укр програмах, в більшості мали б бути запити, а не повернення
-
Так
-
Так, але через рік роботи по тому закритому перміту. Ну і НОК 0-3
-
эх, все справки о не судимости нужно сразу или они потом делают дозапрос? Или это риск уже?'
-
Праві. Принаймні так написані правила. Але з тим як останні два роки проходиться програма я вже боюся зарікатися. Правила правилами але по факту для Українців по всякому буває
-
Дякую
-
Так, я рекомендую робити
-
Спасибо за ответы, будем посмотреть
-
Ви праві питання неоднозначні. В принципі я думаю що якщо стверджувати те що це була лише Україна і не подавати то в цьому є певний меріт. Але як на мене це більш ризиковано ніж банально зробити довідку з Росії.
-
Доброго, збираюсь їхати. Можна пішки дойти, 20 хвилин
-
тогда нужно пробовать делать. Хотя тоже как то нелепо. Указываешь жил на территории Украины Крым, на терр РФ только транзит и лепить справу РФ))
-
Доброго вечора. Хто їздив в консульство в Едмонтон на фліксбас, підкажіть, будь-ласка, як до нього краще потім добратись від зупинки автобуса - на таксі, пішки, автобусом?
-
Ну да, 50/50, можуть взяти до розгляду й потім запросити, а можуть й завернути. В залежності, якої довідки буде не вистачати. В мене дозапитали, але це була країна де я вчилась 20 років тому, за дипломом визначили
-
@vol_grab
-
У вас на коли слоти?) Мені 17го їхати
-
Доброго вам дня хто сьогодні в ночі летить в Єдмонтон
-
Доброго вечора всім,підкажіть хто де перекладав документи,поділіться контактами .Можливо є хтось в Манітобі🙏🏻Буду дуже вдячна !
12 Jan 2024, 17:45
166343/430192
2 minutes ago