PR CUAET
-
Відповідно до Закону України про звернення громадян, громадяни України мають право звертатися до МЗС як органу державної влади з питаннями, зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються його статутної діяльності, заявами або клопотаннями щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів та скаргами про їх порушення. Письмове звернення може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв'язку (електронне звернення) на адресу, зазначену на вебсторінці Міністерства у розділі Про МЗС/Громадськості/Звернення громадян. [email protected]
-
Будь який документ, який підтверджує вашу особу. Ми забирали по канадський правах
-
Дивіться питання, на яке я відповідала. Там трохи не про те, до чого треба прагнути 🙀. На рахунок Канади - так, країна може бути привабливою у фінансовому плані. Але точно не для тих, хто по півроку не може знайти роботу, або паше на мінімалку по 12 годин (таких більшість, на жаль 🙄).
-
Всем привет, знаю тут много сообщений, всех не перечитать. Но может кто-то подскажет🫣 Ситуация, у ребёнка паспорт до августа 2024 соответственно виза. Отдельная история с вылавливанием слотов… Можно ли сейчас податься на продление ему визитор рекорд и давить офицера что проблема с проблемой получения свободного слота? Или лучше поехать продлить паспорт и потом визитор рекорд?
-
За моїм досвідом, наші проблеми з отриманням слотів на офіцерів не справляють враження. Я докладала такий пояснювальний лист до своєї аплікації - не подіяло, отримала «новий» ворк перміт, дійсний до тієї ж дати, що і старий. Тобто до кінця паспорта. Що було очікувано, звісно, але я спробувала. А по подовженому штампом паспорту сину подовжили його візітор рекорд без проблем. Тому я б радила спочатку подовжити паспорт у червні, і потім візітор рекорд.
-
Я подовжувала його ще в минулому році, безкоштовно. Зараз, мабуть, треба буде оплатити, цього точно не знаю.
-
Можливо, ще на це питання маєте відповідь 🙌🏼 На сайті WES є інфо що можна Educational Credential Assessments (ECA) потім апгрейдити до Document by Document або Course by Course евалюації, не подаючи знову всі документи. Але не можу знайти чи можливо спочатку зробити один з двох останніх для працевлаштування, а потім замовити ЕСА для іміграції? Дякую!