PR CUAET
-
Можливо, ще на це питання маєте відповідь 🙌🏼 На сайті WES є інфо що можна Educational Credential Assessments (ECA) потім апгрейдити до Document by Document або Course by Course евалюації, не подаючи знову всі документи. Але не можу знайти чи можливо спочатку зробити один з двох останніх для працевлаштування, а потім замовити ЕСА для іміграції? Дякую!
-
Вони там вам дадуть бланк на заповнення.
-
Дужееее дякую 🙏
-
Так.
-
У кого є зразок заяви щоб залишити паспорт?
-
Дякую вам величезне🙏 Тобто на основі мого ВП я зможу продовжити дитині візітор рекорд?
-
На загальних умовах дітям, зазвичай, теж без проблем продовжують, на основі ворк перміту одного з батьків. І це не лише українцям, а й людям з інших країн. Але так, тепер за це треба сплачувати.
-
Ні, взагалі байдуже
-
А її тільки від руки треба підписувати? В електронному вигляді підписати не підходить?
-
Тут важливий момент! Треба вказати конкретно на який consulate.
-
Привіт, можете підказати, знайомі стверджують, що для номінації від Альберти скасували вимогу мовного тесту. На відповідних провінційних сайтах такої інформації я не знайшла. Яка зараз з цим ситуація?
-
Дякую за відповідь)
-
Доброго дня! Якщо в'їжджати до Канади сьогодні по візах отриманих до 4 лютого та є листи на дозвіл на роботу дійсні до 25 року чи видадуть Ворк Перміт? Дякую за відповідь!!!
-
Доброго дня, можливо хтось стикався. Закінчив магістра, але нажаль не маю його на руках і не можу відновити. Чи можна якось валідувати диплом бакалавра?
-
Я коли виїхала з України то жила і в Німеччині і в Польщі. То зарплати були 1300 євро на прибиранні а рент 1800 євро. І я зовсім не розумію як там навіть жити. А тут відкрила садок і отримую 8 т …
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка емайл на який можно написати в WES стосовно строків? Дуже дякую!
-
А фін допомогу дасть максимум 300 євро на людину. То шо там відклали.
-
Шкода лише шо я рік витратила в Канаді… в пусту. Бо не було кому підказати з чого почати. Все на власному досвіді. Да і українці особо не хочуть ділитися інформацією а тільки бубніти як все погано
-
В них не має пошти, вони так кажуть. Потрібно використовувати форму help на сайті, там є написати оператору. Тільки спочатку ввійти в свій акк потрібно
-
Тут є спеціальні рахунки для дітей на навчання, які не оподатковуються, частину оплачує держава - всі тонкощі дізнавайтеся в банку. Можливості є всюди, треба лише їх бачити. А взагалі знаєте, маю кілька знайомих, які причитають, що в Європі їм було краще. Ну то літаки літають, завжди можна повернутися. Але вони чомусь сидять тут уже другий рік. Значить, не так уже тут і погано 😊
12 Jan 2024, 17:45
166452/425623
3 minutes ago