PR CUAET
-
Є ризики прямої відмови, бо довідки про несудимість треба прикладати одразу Не скажу чи це залежить від офіцера чи процедура в принципі на дефолті, але знайомому прийшла відмова одразу, бо він не доклав довідку з КНР
-
Ви можете замовити нотатки офіцера по Вашому кейсу
-
Карти чекаю з 22 лютого. Ніяких апдейтів і рухів нема.
-
Я написала це не вам.
-
Офіційний сайт
-
Мені цікаво під які процесиing time ми попадаємо. Під той який у нас був з самого початку чи той який вони постійно збільшують.
-
Перейдіть в гілку довідки, якщо це для вас так принципово. Дякуємо.
-
Крим -це Україна. Довідки можуть брати тільки іноземці,які проживали в Криму в укр посольстві
-
Щодо довідки про несудимість з Криму - дивіться повідомлення вище. Якщо ви знайдете офіційне повідомлення з canada.ca про довідки з Криму ти т.о від 2014/2022 - поширте, будь ласка, в чаті. До того не раджу займатися розповсюдженням дезінформації & деконструктиву, особливо в гілках що не відповідає тематиці проблеми, в принципі. Дякую
-
вибачте, але я не знаю які є тут можливості , як можна користуватись , дуже багато різноманітній інформації. Ми ходили до свого банку , нам відповіли що кредит вони не можуть нам дати і нічого нам не пропонували . Чому пишу про Європу , моя донька закінчила інститут в Польщі і вона здавала тільки польську мову для вступу. І оплата була також однакова для всіх, вона сама з цім дала раду , так і в Чехії. Я би не писала ,якби не мали досвіду в цьому. якщо є у вас інформація, то поділіться. Для цього і існують групи. Ні,нам треба чим уколоти іншу людину, яка не знає куди треба йти і кого питати. Сильно мовою не володію, а перекладач може перекласти нісенітницю. Ви ж не знаєте мою ситуацію і я думаю я така не перша. Не відштовхуйте своїх колкими пропозиціями. Моралі все можуть читати, допоможіть розібратися, дайте пораду без кількох пропозицій, типу - літаки літають. Ми не були готові до таких змін. Дякую.
-
Коли отримаєте є-копр то картки вже не так складно чекати. Картки то просто нюанси. Просто ще відчувається незавершений процес тому всі так і чекають на картки.