PR CUAET
-
Я написала це не вам.
-
Офіційний сайт
-
Мені цікаво під які процесиing time ми попадаємо. Під той який у нас був з самого початку чи той який вони постійно збільшують.
-
Перейдіть в гілку довідки, якщо це для вас так принципово. Дякуємо.
-
Крим -це Україна. Довідки можуть брати тільки іноземці,які проживали в Криму в укр посольстві
-
Щодо довідки про несудимість з Криму - дивіться повідомлення вище. Якщо ви знайдете офіційне повідомлення з canada.ca про довідки з Криму ти т.о від 2014/2022 - поширте, будь ласка, в чаті. До того не раджу займатися розповсюдженням дезінформації & деконструктиву, особливо в гілках що не відповідає тематиці проблеми, в принципі. Дякую
-
вибачте, але я не знаю які є тут можливості , як можна користуватись , дуже багато різноманітній інформації. Ми ходили до свого банку , нам відповіли що кредит вони не можуть нам дати і нічого нам не пропонували . Чому пишу про Європу , моя донька закінчила інститут в Польщі і вона здавала тільки польську мову для вступу. І оплата була також однакова для всіх, вона сама з цім дала раду , так і в Чехії. Я би не писала ,якби не мали досвіду в цьому. якщо є у вас інформація, то поділіться. Для цього і існують групи. Ні,нам треба чим уколоти іншу людину, яка не знає куди треба йти і кого питати. Сильно мовою не володію, а перекладач може перекласти нісенітницю. Ви ж не знаєте мою ситуацію і я думаю я така не перша. Не відштовхуйте своїх колкими пропозиціями. Моралі все можуть читати, допоможіть розібратися, дайте пораду без кількох пропозицій, типу - літаки літають. Ми не були готові до таких змін. Дякую.
-
Коли отримаєте є-копр то картки вже не так складно чекати. Картки то просто нюанси. Просто ще відчувається незавершений процес тому всі так і чекають на картки.
-
Дешевле всего будет Commissioner of oaths, можно и notary public но это дороже
-
Доброго ранку. Можливо не правильна тема, але не знаю що обрати. Очікуємо документи від RCC про подовження перміту але переїздимо на нову адресу. Чи можна їх повідомити що ми змінили місце проживання?