PR CUAET
-
Лише на федеральному етапі для нон ЕЕ програм. На провінційному етапі ще не бачив змін
-
Коли отримаєте є-копр то картки вже не так складно чекати. Картки то просто нюанси. Просто ще відчувається незавершений процес тому всі так і чекають на картки.
-
И ещё, сколько занимает времени от подачи по nlpnp до получения pr на руки?
-
Подскажите какая должна быть зп для пиара по nlpnp?
-
Дешевле всего будет Commissioner of oaths, можно и notary public но это дороже
-
Привіт. Поділіться перекладачем документів саме для Квебека, щоб точно прийняли. З апостилем. І на яку саме мову ви перекладали?
-
Доброго ранку. Можливо не правильна тема, але не знаю що обрати. Очікуємо документи від RCC про подовження перміту але переїздимо на нову адресу. Чи можна їх повідомити що ми змінили місце проживання?
-
Вот вроде и пр, но ещё не всё закончилось......
-
Спасибо
-
Ага. Я не досмотрела. Спасибо
-
Повідомте їх обов'язково. Бо там є інформація, що у випадку зміни адреси ви маєте їх обов'язково про це повідомити. А також налаштуйте переадресацію в Canada Post
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як замовити довідку про не судимість з Литви.дякую
-
Средняя по профессии или выше. На джоббанке инфу найти можно по зарплатам
-
Правильно, той самий нок. У моєму випадку роботодавці підтримували і давали все, що в їх силах. То не забирає у них понад зусиль, хіба півгодини часу.
-
аби загалом була достатня кількість грошей на подачу та й досить
-
а вони хіба провіряють зарплатні вимоги? пункт то є, але ще не чув щоб когось трясли за зарплату "нижче середньої" в регіоні)
-
Підкажіть будь ласка чи треба брати довідку на дівоче призвіще додатково?
-
Хто подав на дитячий паспорт у квітні: є зміни у статусі на сайті?
-
Якщо хтось шукає, як дістати довідку з В'єтнаму, я робила через цю компанію з Онтаріо. Займає біля 7 тижнів.
-
Вітаю, підкажіть, маю сина 17 років, термін дії закордонного паспорта спливає 25 року у лютому. Планую продовжити на рік, але ні айді картки, ні внутрішнього паспорту немає, це реально зробити? І якщо продовжити раніше, ніж за 2 місяці до закінчення- це реально, люди пишуть, що є жива черга на продовження. В яке посольство краще летіти з Вінніпегу? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
166532/425594
2 minutes ago