PR CUAET
-
Правильно, той самий нок. У моєму випадку роботодавці підтримували і давали все, що в їх силах. То не забирає у них понад зусиль, хіба півгодини часу.
-
Хто подав на дитячий паспорт у квітні: є зміни у статусі на сайті?
-
Вітаю, підкажіть, маю сина 17 років, термін дії закордонного паспорта спливає 25 року у лютому. Планую продовжити на рік, але ні айді картки, ні внутрішнього паспорту немає, це реально зробити? І якщо продовжити раніше, ніж за 2 місяці до закінчення- це реально, люди пишуть, що є жива черга на продовження. В яке посольство краще летіти з Вінніпегу? Дякую
-
Ви пишете неправду. У Німеччині допомога на людину значно більша за 300 євро, а рент оплачує держава. Окрім того, надаються безкоштовні медичні послуги, мовні курси, садки для дітей і тд. Так само в Ірландії, Бельгії, Норвегії та інших багатих країнах. Тому люди відкладають гроші навіть не працюючи. Але тут гілка про Канаду, то ж немає сенсу тут обговорювати Європу.
-
Знаєте, уколоти я нікого не хотіла, то вибачте, якщо Вас щось образило ☀️ У кожній провінції є організації, які допомагають і консультують, причому українською мовою. Всю інформацію я дізнаюся від них на зустрічах, групах телеграм, вебінарах. Так я дізналася про три рахунки - пенсійний, покупка житла, освіта для дітей - які не оподатковуються. У мене банк CIBC. Я ввела в гугл "CIBC українцям", і мені видало інформацію з можливістю отримати консультацію українською мовою. Про кредити нічого не скажу - не цікавилася. В Україні у мене був бізнес щодо вузів у Польщі. Так, там оплата для українців була як для поляків. Якщо Ви навчалися в приватній вищій школі, то це було більш доступно. Якщо хороший державний університет, то зовсім інші ціни. Тут по CUAET є можливість платити як по ПР, але треба шукати. Заходити на сайт кожного вузу (гугл перекладає сторінку на потрібну Вам мову, і загальну інформацію зрозуміти цілком можливо) і читати умови. Мої знайомі так минулого року знайшли сину вуз, але в іншій провінції, бо в їхній провінції не було знижки для українців по бажаній спеціальності. Знаєте, кожна людина сама обирає - бачити перешкоди чи можливості. А до таких змін ніхто не був готовий. Я в Маріуполі теж не очікувала, що наш будинок буде горіти, будуть вилітати вікна, будуть падати поруч авіабомби. І до того, що бігти з Маріуполя доведеться в невідомо куди з двома дітьми, коли молодшому було лише 5 років - ми теж не були готові. Я впевнена, що коли Ви просто заспокоїтеся, Ви побачите багато можливостей навколо. Я в Квебеку. То якщо Вас цікавить щось по Квебеку, можете писати в приватні - поділюся тим, що знаю. Впевнена, Ви знайдете найкраще рішення для кожного свого питання 💯
-
У apostille.in.ua/ запитують, чи потрібно зробити переклади. Чи вартує це робити в них, чи краще вже зробити переклади у Канаді разом зі всіма документами про освіту?
-
‼️🚨 Program delivery update : Language requirements – Provincial nominees🚨‼️ 18 April 2024 The instructions have been updated to remove the requirement for language testing to be submitted to IRCC for Provincial Nominee Program (PNP) non-Express Entry applications. All PNP applicants who have been nominated under an Express Entry stream must undergo language testing. Individuals must indicate their test result scores in their Express Entry profile. Test results must be valid. In Express Entry, test results are validated electronically with the testing organization, so PNP-EE applicants are not required to upload a copy of their test results as part of a complete application. #IRCCupdate #Language #tests #EE #nonEE www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/standard-requirements/language-requirements/requirements-provincial-nominees.html
-
Нюанс ще в тому, що багато людей, які виїхали першими, досить непогано влаштувались і в Європі, і в Канаді. Не всі, але багато. Для тих, хто поїхав пізніше, умови дещо інші, як мінімум нестабільність, коли не розумієш, що взагалі буде. Плюс багато що залежить від ситуації. Мені, наприклад, виявилось набагато легше в Канаді з дитиною, ніж було в Європі та Україні. Звісно, не все просто, але більш зрозуміла країна для мене. І це при тому, що за моїм фахом тут влаштуватись дуже важко. Але я давно планувала цей фах змінювати, і бачу можливості для навчання. Маючи гарну англійську, є складнощі з вивченням французської, бо вона геть інша, але я люблю мови, тому це не проблема. Так, в Канаді багато можливостей. І так, це все треба вивчати самостійно, не всі на це мають моральний ресурс. Перший рік найважчий. Маючи велику витримку, просто ридати хотілось, не розуміючи систему освіти, постійно конфлікти в школі у дитини були. Зараз лише суцільний позитив від того навчання, дитина прогресує. Тому закликаю не довбати одне одного, а слідувати простому правилу: можеш допомогти, допоможи. Не можеш, просто пройди повз.
-
Вітаю всіх. Маю питання, мій роботодавець є в списку Атлантичної програми. випробувальний термін у мене 6 місяців на роботі, на якій я зараз працюю 3 місяці. хочу спробувати податись на провінційну програму. Якщо роботодавець є у списках, значить є у них на фірмі людина, яка цим займається. Вибачте питаю, бо не знаю їхні правила. Ще таке питання ми розлучилися з чоловіком, так треба було. Його подавали на Cuaet, але йому відмовили, треба було подати додаткову інформацію, він не зміг вчасно це зробити. Я можу його додати в свою аплікацію за провінційною програмою. Якщо ми розпишемося, мені треба всі документи міняти? Чи не обовязково мати шлюб? Дякую
-
На перший етап Атлантичної програми вас (endorsement) вам подає роботодавець, тому так, у вашій компанії має бути людина, що цим займається. Скоріш за все, це хтось із HR. Щодо другого питання, краще взяти консультацію зі спеціалістом, бо якщо чоловіку не дали візу => ви розлучились, тепер подаєтесь на PR і одночасно знову одружуєтесь, - це може виглядати підозріло в очах офіцера
-
Привіт. Мене звати Вадим і я засновник цього чату PRCUAET. Це мій волонтерський проєкт. Просто рік назад таким чином захотілося допомогти новоприбулим розібратися з процедурою подачі на PR і зекономити чималі гроші👌. Я та команда модераторів уже декілька місяців витрачаємо по декілька місяців по декілька годин щоб чат був корисним для вас. Прошу вас підтримати мою ідею закупити 38 сенсорів для постійного контролю рівня глюкози FREESTYLE LIBRE 2 у діток діабетиків. gofund.me/94d3fe15 Чому 38? Тому що 11 травня мені 38). Замість слів подяки за чат, привітань та подарунків будь-ласка перерахуйте скільки зможете для закупки цих сенсорів. Всім добра та найшвидшого отримання PR!
-
Привіт. Мене звати Вадим і я засновник цього чату PRCUAET. Це мій волонтерський проєкт. Просто рік назад таким чином захотілося допомогти новоприбулим розібратися з процедурою подачі на PR і зекономити чималі гроші👌. Я та команда модераторів уже декілька місяців витрачаємо по декілька місяців по декілька годин щоб чат був корисним для вас. Прошу вас підтримати мою ідею закупити 38 сенсорів для постійного контролю рівня глюкози FREESTYLE LIBRE 2 у діток діабетиків. gofund.me/94d3fe15 Чому 38? Тому що 11 травня мені 38). Замість слів подяки за чат, привітань та подарунків будь-ласка перерахуйте скільки зможете для закупки цих сенсорів. Всім добра та найшвидшого отримання PR!