PR CUAET
-
Якщо у вас нема, то робіть. Інакше не оцінять диплом. Як є то підгрузіть в екаунт
-
Дякую!
-
Там в кабінеті можна змінити почтовий адресу
-
www.international.gc.ca/gac-amc/about-a_propos/services/authentication-authentification/apostille-convention.aspx?lang=eng Особенно обращайте внимание в зависимости от того в какой вы провинции будете заверять документы у нотариуса. Там разный порядок.
-
Дякую! Але для кого тоді це оновлення? Є приклад стріму в іншій провінції? Я просто не розумію, де тепер можна без тесту проходити?
-
www.alberta.ca/tourism-and-hospitality-stream-eligibility#jumplinks-3
-
Для tourism програми треба CLB 4, поки не чув щоб Альберта скасувала вимогу по мові на провінційному рівні
-
От і наш консультант сказав треба нові, бо у одного в серпні закінчується.
-
А не підкажете як ставити цей апостиль? Йти до Service Canada чи в укр консульство? Я вже заплуталась.
-
я тоже не слышал что б отказали из-за зарплаты. Но в теории могут
-
Это для тех кто уже получил номинацию и при подаче на федеральном уровне они убрали этот тест так как он уже сдан!
-
Дякую
-
Вот сразу кусочек о Манитобе. Но идеально конечно прочитать оф.источник, там все ясно изложено.
-
Дякую за приклади! Тільки все одно питання до цього оновлення. Де вони упростили, якщо номінація з тестом у більшості випадків
-
І НЛ якщо не помиляюсь чи інша якась атлантична провінція
-
В Манітобі по моєму можна не здавати мову, якщо Ви працюєте на роботі яка вже визначає що ви proficient in english якщо вас туди взяли
-
Якщо номінація тільки з тестом від провінції, то на федеральному рівні яка вже різниця. Я не розумію, що вони упростили для людей
-
Дякую, намагаюсь розібратись. Манітоба
-
Только для провинции где они есть и только для доков заверенных в этой провинции. Манитоба к ним не относится.
-
Не нужно справок российских. Если только в России не жил/работал 6 мес или больше за последние 10 лет или около того
12 Jan 2024, 17:45
166571/426391
7 minutes ago