PR CUAET
-
Перевод украинского образца на английский.
-
Канадскому нотариусу по барабану, что там написано, он просто подтверждает вашу личность и факт что именно вы это подписали. А апостиль подтверждает законность происхождения этого документа на территории Канады, что не написан где-то на коленке. Манитоба относится к канадскому МИДу для процедуры апостиля. Читайте какой там процесс, в ссылке он есть.
-
В цьому питанні краще довіритися професіоналам, вони набагато краще нас з вами знають як працює система і якими категоріями мислять офіцери.
-
Номинация действует 6 месяцев потом можно продлить на тест это не влияет 😊
-
Підкажіть будь ласка, я засабмітила додаткові документи (отримала ADR) через цей лінк, цього достатньо? Чи треба було через WEB form робити? В мене PnP, Non EE (AOS).
-
Дякую! Напевно люди чекали більше двох років і тест був вже недійсний 😂 тільки так я можу зробити висновок
-
Оно правда смешно.🤭
-
Але там пише що тільки останній диплом роблять. Чи ви дізнавались що можна подати і попередній?
-
На самом деле все упирается в язык. Сейчас квот на aos нет и без cbl 7 податься не реально. Надо ждать что решат осенью
-
Хз, воно і так, але технічно я за послугами звертався з Квебека в Торонто і все окей
-
Оце новость🤩
-
Я маю на увазі сам тест! Що потрібно було завантажувати знов. Можливо щось логічніше зʼявиться. У Європі вже українців залишають і дають інший статус), а тут вже два роки зводиш себе з розуму по програмам.
-
Ой не факт, можливо всіх
-
Він дійсний для перелітів / тд, але технічно для Канади він вже своє віджив
-
IRCC.ClientPortal-PortailClient.IRCC@cic.gc.ca Чи хтось знає якого офісу цей мейл?
-
Нормально пройде, я зауважив консулам, що з Квебека, ніхто нічого не казав
-
В чому ваше питання? Ми перевозили
-
Ну я тоже з Ванкувера планую в Торонто🙄
-
Добрий день така сама ситуація, сьогодні прийшов лист, проходила більше року назад, може якийсь збій?
-
Підкажіть, якщо є запис на понеділок 20 травня в Торонто, але наче всюди це вихідний день. Дозвонитися до них щоб уточнити не можу. Є інформація чи це вихідний в консульстві чи ні? Хтось ще має запис на 20 травня?
12 Jan 2024, 17:45
166602/427496
about a minute ago