PR CUAET
-
Хм. Документ є в двох екземплярах- і укр і англ, не знаю який відправляти.
-
И ещё, сколько занимает времени от подачи по nlpnp до получения pr на руки?
-
Доброго дня усім . Підкажіть будь ласка, після того як подовжили WP ще на додаткових 3 роки . Я подала аплікацію на подовження медікал карти до тієї ж дати що і новий виданий WP. І сьогодні мені прийшов лист від IRCC (внизу цего повідомлення скину скріншот👇) . Уточніть будь ласка для мене , чи потрібно знову проходити мед.комісію , якщо я по приїзду в Канаду вже це зробила у 2022 році?
-
І у мене такий самий лист сьогодні, але в листі вказано не мій UCI в ніде не вказано моє ім'я. Схоже у них якийсь збій
-
Доброго дня усім . Підкажіть будь ласка, після того як подовжили WP ще на додаткових 3 роки . Я подала аплікацію на подовження медікал карти до тієї ж дати що і новий виданий WP. І сьогодні мені прийшов лист від IRCC (внизу цего повідомлення скину скріншот👇) . Уточніть будь ласка для мене , чи потрібно знову проходити мед.комісію , якщо я по приїзду в Канаду вже це зробила у 2022 році?
-
Цього достатньо. В трекері через деякий час з'явиться повідомлення про те, що вони отримали Ваші документи.
-
-
Дякую, в мене точно така ж ситуація. Сьогодні отримала такий ж лист
-
Чи це нормально що в мене в листі П1 не питали колір очей, зріст і тд
-
Доброго дня, напишіть нам в особисті, допоможемо
-
Добрий ранок, підкажіть будьласка, тільки заповнюю аплікацію на pr на федеральний етап. Зробили фото (з датою та штампом, все за правилами), відсканували. Чи потрібно ще діджитал версію фото чи тільки цей скан підійде. Хто як подавав? Буду дуже вдячна за поради.