PR CUAET
-
Апостиль ставят только на английский вариант. Потом его перевод на украинский у сертифицированного переводчика. Это можно уже в Украине. Вообще, изначально правильно узнавать у украинского нотариуса какие у него требования к таким докам и к переводу.
-
Дякую, в мене точно така ж ситуація. Сьогодні отримала такий ж лист
-
Чи це нормально що в мене в листі П1 не питали колір очей, зріст і тд
-
При подачі по цій програмі, офіцер висилає перелік документів що йому треба, в мене десь був приблизний, спробу пошукати… як час буде)
-
Доброго дня, напишіть нам в особисті, допоможемо
-
Добрий ранок, підкажіть будьласка, тільки заповнюю аплікацію на pr на федеральний етап. Зробили фото (з датою та штампом, все за правилами), відсканували. Чи потрібно ще діджитал версію фото чи тільки цей скан підійде. Хто як подавав? Буду дуже вдячна за поради.
-
Так, але якщо запис про судимість є, то може призвести до inadmissibility нажаль
-
Поставте хейчтеги плз #вєтнам #vietnam #вьетнам Дякуємо
-
В мене той самий
-
Доброго дня, не підкажете нотаріуса в Оттаві якій може це зробити ? І можливо знаєте скільки часу займає проставити Апостиль в Service Canada? Чи робиться це за один день ? Читала десь що на місці ставлять за 40 хв, але не впевнена в правдивості інформації. Дякую.
-
Так, я вважаю також, що треба робити всі, тому шо їм потрібно зрівнити повну программу навчання. У магістрі чи спеціалісті там же тільки за 1 рік. Як вони зможуть підтвердити весь цикл , якщо не побачать що ви вивчали?
-
Перевірте, чи в листі вказано той самий UCI, що у ворк перміті.
-
З мого досвіду,всі дип. представництва працюють по регламенту даної країни. Тобто якщо в Україні в календарний вихідний, то і в дипломатичному представництві вихідний)
-
@Y0USHINo перенесено у відповідну гілку
-
Так а що Вам фірма робить якщо магістра у Вас немає на руках і відновити неможна?
-
Дякую, мабуть ще спробую зателефонувати в IRCC на всяк випадок
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка міграційного консультанта для оцінки шансів на ПР та який має досвід з гум.програмою. Квебек
-
Було б чудово
-
3₽об
-
Ну написав їм що мав магістра і маю тільки слабеньку копію. Але все подав на бакалавра - вони чомусь подали ту погану копію, спираючись на те що потрібно подавати останній документ. Тепер щось там виясняють. Хотів не витрачати час на це сам, щоб зробили професіонали. В результаті витрачаю ще більше
12 Jan 2024, 17:45
166641/425608
2 minutes ago