PR CUAET
-
Так
-
По RSWP?
-
У меня тоже не спрашивали. Офис Этобико
-
Та же фигня, Хотя я подавалась по атлантике
-
Есть мнение и есть опыт , его озвучили. А теперь снова прибежали эксперты с нулевыми знаниями, и давай рассказывать чей крым🤪 вам сказали как делают, вот вы и думайте. Не хотите не делайте, но оставьте свое мнение при себе.
-
У меня и в теле письма ошибка. Я подавался по PNP а они написали Family Class Sponsorship. Теперь не знаю чего ждать. И еще и запросили информацию не полную(скрин выше)
-
Якщо додзвонитеся то напишіть, будь ласка, що вони скажуть
-
Був один дійсний довше, а другий місяць залишався (біометричний і ні)
-
Добрий день, @Olga маю запитання, можна написати в особисті? Дякую.
-
Нет, никаких изменений нет
-
Дякую
-
Там можно поменять адрес в кабинете, также сообщить им но не факт, что не отправят по тому адресу, что в апликации. Лучше дождаться рассмотрения и потом переезжать
-
А який трекер краще?
-
Судя по всему Миссисага, у меня тоже и я вижу в теле письма что то про cic Mississauga
-
Так у вас він є цей ПР, але ви так впевнено роздаєте поради людям у яких ще нема ПР і ваши поради можуть стати вирішальними для їх справи.
-
Всем привет, кому то процессила порталы Миссисага? Насколько они медленные?
-
Сьогодні дзвонила в IRCC, з приводу карток, бо ситуація в мене така, що я маю поїхати до Європи лише на тиждень, і не можу скористатися Travel PR document, тому що на нього треба подаватися з країни куди ти їдеш, і чекати приблизно 2-3 тижні, поки його зроблять, в мене немає стільки часу, щоб чекати у Європі. Єдине , що мені порадили, це повертатися до Канади через Америку, на автомобілі🙄 Тоді я можу скористатися Ecopr, і повернутися…. А так, чекайте мінімум 67 днів, якщо не отримаєте раніше-пишіть кризис форму …
-
Тому, кому нечего скрывать, возьмут справку. Тот кто думает, что обманит систему желаю удачи. За такое и гражданство могут с годами отозвать
-
Всим привіт. Питання не по медогляду але не знаю в яку гілку його адресувати, тому тут. Чи є хтось у кого болить поперек та ходять до масажиста тут в едмонтоні. Поділіться контактами та цінами. Дякую!
-
Пока получила портал 2. Портал 1 - 7 мая, портал 2 - 9 мая. Екопр пока жду
12 Jan 2024, 17:45
166670/438505
4 minutes ago