PR CUAET
-
через Apostile UA
-
не нажимав я апостиль. Я просто відправив пакет
-
Зрозуміло. На школу Ви зробили апостиль? Чому питаю бо питання по освіті частенько вже після подання доків в Pnp запрошують надати, майте це на увазі щоб було легітимне підтвердження школи.
-
ну і тому я сказав що будем тільки робити школу. Так і зробили
-
ага
-
Цей документ у вас інформаційно-іміджевий центр окремо затребував, після того як ви оформили заявку на підтвердження диплому для WES?
-
а бакалавра не робив тому що не маю цієї бумаги
-
я їм тільки школу давав
-
я про сайт говорю який шле
-
Ви звертались в інформаційно-іміджевий центр у відділ роботи з WES? Ви загружали їм свій диплом з додатком? Апостиль на підтвердження диплома в WES не потрібний.
-
А цю довідку дуже сильно муторно робити... Тому не робили. Ну і на AOS писало достатньо шкільного. Номінацію дали чисто з шкільним
-
В апостилі казали що довідку треба робити інакше не пошлють бакалавра в Wes
-
Ви звертались в інформаційно-іміджевий центр і він запросив окрему довідку, яку ви не змогли зробити?
-
Це був новорічний розіграш. Розігрувалось 7 місць на заміну паспортів в Торонто. (Розігрались за 10 хвилин, судячи з динаміки. Щасливі переможці отримають свіженьки паспорти, через рік.
-
Нажаль reunification один з дуже небагатьох шансів на ПР в такій ситуації( Самі подумайте - Канада матиме фінансові забовʼязання (підтримка, медицина) перед людиною яка точно потребуватиме досить багато медичного сапорту (вік), можливо потребуватиме виплат і не принесе жодних податків (не працює). Це прямі збитки для країни. Тому зазвичай шанси на ПР в таких умовах дуже низькі. Намагайтес отримати ПР до жовтня 2024 і подавати на reunification. Або спонсорство, але там лотерея (бо бажаючих надто багато) і вимоги до доходу
-
Усі імміграційні адвокати для спрощення розуміння людину яка з ПР по цій програмі називають спонсором . Тому що зазвичай це так і називається коли спонсоруєш сімью для імміграції . лише тут - без фінансових нюансів (слава Богу)
-
Спасибо большое, тогда, может вы знаете, по какой программе может получить папа,если он пенсионер,не работает,ему 70 лет
-
Мабуть я третій лишній між вами. Але думаю до того щоб зрозуміліше буде. Якщо ви розпишете хто родич з пр а хто є решта хто то зрозуміліше ніж спонсор. Спонсор в цій програмі не виступає жоден. Ніхто нікого не спонсорує а тільки доказує хто кому родич
-
А какой был уровень?
-
До чого тут коротше ?
12 Jan 2024, 17:45
16667/429859
less than a minute ago